Miért van a shakerekben rács? Köztudott, hogy szinte senki nem használja, miért tesznek mégis mindegyikbe?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 16:30
1/4 - palilaci - válasza:
Köztudott, hogy használom, mert stillmass fehérjén vagyok, ami minőségre kiváló, állagra kevésbé. Ha berakom azt a kis szart, nem lesz darabos.
2/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, én mindig használom, eszembe se jutott még, hogy kivegyem belőle.
3/4 anonim válasza:
nehezebben oldódó "porok"hoz való, és ott tényleg hasznos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!