Miért nem elég a HHO rendszerből csak a hidrogént hasznosítani?
Figyelt kérdés
Nem akarom beleengedni a motorba a hidorgén+oxigén keveréket (durranógáz), emiatt elég lenne csak a hidrogén?2010. máj. 15. 18:10
1/5 anonim válasza:
Elég lenne, sőt, léteznek is hidrogénüzemű belsőégésű motorok. Mi a probléma?
2/5 anonim válasza:
A hidrogénes belsőégésű motorban a hidrogént, hogy akarod elégetni oxigén nélkül? Vagy csak plusz oxigént nem akarsz a motorba beengedni? A kérdést pontosítsd légyszíves.
3/5 anonim válasza:
Én vegyész vagyok ilyen nincs hogy HHO rendszer!A hidrogénnel csak úgy lehet motort üzemeltetni ha equivalens oxigénnel keverem és úgy adom be a hengerbe, különben mitől robbanna a keverék? Robbanómotornak hívják éspedig azért mert a robbanás energiája működteti.
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok, örülök,h már 3-an válaszoltatok, az lenne a problémám, hogy van egy vízbontó készülék aminek a neve HHO ez a víz elektrolízisével állít elő hidrogént és oxigént, namármost, én a motorba csak a hidrogént akarom eljuttatni, meg persze a levegőt amit mellé szív a motor, azt a plusz oxigént amit előállít a készülék nem akarom mert akkor keveredik a H-nel és ugye így jön létre a durranógáz, aminek az égési sebessége a detonáció skálájába esik, ha nem javítsatok ki, de én így tudom, és ha minden igaz ez tönkreteheti a motort elvileg, emiatt akarom csak a hidrogént hasznosítani és a levegőt, vélemény? :)
2010. máj. 15. 19:05
5/5 anonim válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy a készülék a motor működése során fellépő vibrációk és magas hőmérséklet mellett is működjön, akkor sok sikert hozzá!
Egyébként csak úgy megsúgom: ha csak a hidrogént és a levegőt vezeted be, akkor is ugyanaz a reakció játszódik le, mert a hidrogén akkor a levegőből veszi fel a maga oxigénjét, nem a csövön keresztül kapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!