Megmaradt pörköltszaftot hogyan lehet hasznosítani?
Finom szaft, de kicsit túl sok lett, így megmaradt. (ma főztem, és a szaftja nem mind fogyott el az ebédnél)
Olyan jól sikerült, hogy sajnálom kiönteni. Hogyan lehetne hasznosítani? (sertéspörkölt volt, és nem zsíros, ízletes szaft maradt)
Én például imádom hidegen kenyérre kenve, kis lilahagymával, tedd a hűtőbe, estére megdermed.
Finom lehet rakottas ételekhez is, tejföllel elkeverve ráönteni a rakott cuccra, majd be a sütőbe.
Jókat ír az első! :)
Én zöldborsót főzök bele, ha megmarad, főzök ki hozzá penne tésztát, és összekeverem a zöldborsópörköltet meg a tésztát, és sajttal esszük.
Nekem is a hortobágyi palacsinta ugrott be.
vagy habard be, és tehetsz bele esetleg főtt zöldségeket. Mintha zöldségpörkölt vagy paprikás lenne. Mellé jöhet nokedli, tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!