Zsírszalonna bőrét tudom valami kajába hasznosítani?
Figyelt kérdés
Mielőtt felkockáztam,és kisütöttem,levágtam a bőrét. Sajnálom kidobni. mit kezdjek vele?2010. máj. 28. 11:29
1/12 anonim válasza:
Az jo lesz a babba! Esetleg kocsonnyaba...
2/12 anonim válasza:
Csak kocsonyába jó semmi másra.
3/12 anonim válasza:
Bablevesbe szoktuk belefőzni, jól megpuhul, én nagyon szeretem benne.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszok.Más is azt mondta,kocsonyába lenne jó! /De mos nyáron?/
2010. máj. 28. 11:39
6/12 A kérdező kommentje:
A bab lesz az igazi. Vasárnap bográcsozunk,és babgulyás lesz. Teszünk bele ezt is. Köszi!
2010. máj. 28. 11:59
7/12 anonim válasza:
bármibe jó aminek egy kis füstölt ízt akarsz adni.
8/12 A kérdező kommentje:
12:02 A nyers zsírszalonna bőre, mitől lenne füstölt ízű?
2010. máj. 28. 12:39
9/12 A kérdező kommentje:
"bármibe jó aminek egy kis füstölt ízt akarsz adni." Összekeverted a zsírszalonna és a füstölt szalonna bőrét! Semmi gond.
2010. máj. 28. 12:44
10/12 anonim válasza:
Tedd be a fagyóba, és ha eljön a kiocsonyaszezon, belefőzöd.
Én nem tenném másba!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!