Egy újonnan vett BMW X3 presztízse mennyivel csökken ha a
fényszórója alap?
Figyelt kérdés
A kocsi amúgy már 1 éve megvan szalonautó volt, újonnan lett megvásárolva. X3 20d 190 lóerős, 8 fokozatú automata váltóval. A fényszóró alapállapotban lett meghagyva, se xenon se led. Tuti sokan azt gondolják mekkora fukarság, de az autó ezzel a motorral, váltóval alapból 13 millió + pár extra ami meglett véve a világítást meg egyszerűen túl drágán mérik hozzá, nem éri meg. Ha valaki vesz 10+ milliós autót a presztízse megmarad, ha néhol alap dolgok vannak benne mint a mi esetünkben? Az új 520D-t is leszólják sokan miszerint annak 4 hengerrel nincs presztízse. Ezeket az embereket nem értem lehet, hogy nem 6 hengeres a motor de egy 10+ milliós autónak van presztízse még szerényebb felszereltséggel is. A kérdésem komoly, semmiféle beszólogatást nem kérek. Főleg olyat, hogy ne a másik véleménye érdekeljen, nem újat kellett volna venni stb.
Egy autóra sincs ráírva mennyibe kerül, másrészt onnantól tucatautó, hogy látni belőle sokat, nem tűnik ki a tömegből, senki sem fogja megbámulni, hogy most mi is ez.
BMW-ben ami esetleg valami feltűnést kelthet, az egy újabb 7-es, már csak a méretei miatt is, illetve a 6-os sorozat, de abból megint csak nem látni sokat MO-n, ezért nézik meg páran.
De 3-as 5-ös, X3, X5 egyik sem számít különlegességnek, csak egy autó a forgalomban.
2017. máj. 5. 12:51
22/44 anonim válasza:
Amúgy meg Mazda 6, Passat, SuperB, Mondeo, Accord és társai mind könnyen benn vannak a 10 misis kategóriában, ha nem alapot vesz valaki, és ezekből is van rengeteg, van bőven aki megveszi, hozzáteszem, ezekre sem fog senki a forgalomban figyelgetni, hogy jajj mi ez.
2017. máj. 5. 12:54
23/44 A kérdező kommentje:
A SuperB is kerülhet 10 milliónál többe az igaz de az nem alapáron azért nem mind1. Én értem amúgy amit írtok de ezen az oldalon amikor unalomból olvasgattam mindenki úgy állt egy 13-15 millió körüli kocsihoz, hogy mennyire drága milyen megfizethetetlen stb. Mindenki lehurrogta azt aki azt írta egy 10+ milliós autóra, hogy semmi extra. Ez okozta a nézeteltérést. Amúgy tudom, hogy sok 6 os BMW van de attól még szerintem nagy szám mert drága és azért százalékban alig vannak akik megtudják venni, hiába látni belőle nem keveset a belvárosba.
2017. máj. 5. 13:09
24/44 walk w1th mee válasza:
annyiból egy x6ost vettem volna ha már prezsis kell.
2017. máj. 5. 13:15
25/44 anonim válasza:
6-os esetében pont azt írtam, hogy abból nincs sok.
De tényleg utoljára írom le. Mivel van belőle bőven, ezért sokan meg tudják venni. Semmi olyan nincs egy X3-ban ami miatt megnéznék az emberek, bár egyre kevésbé értem, most azért kell autó, hogy közlekedj vele és kényelmesen utazz, vagy azért, hogy az utca emberét és a többi közlekedőt figyeld, hogy mi a reakció.
2017. máj. 5. 13:45
26/44 A kérdező kommentje:
Sokan nem vették meg a drága autót amiben közlekednek, nagy részük lízingelt és sokan alkalmazottként kapják meg. Tehát kevesebben veszik meg mint gondolná az ember. Tőlünk nem messze is van egy új Q5 azt se vette meg aki hajtja hanem lízingelte neki a cég. Nekem tetszik az autó nagyon. Az elején nem gondolkoztam ezen, de felmerült bizonyos okokból ez a téma. Csak tudni akartam azt, hogy random emberek mit gondolnak ezért boncolgattam a témát ennyire. Amúgy magában az autóban én se látok különöset. Csak kíváncsi voltam, hogy mennyire számít drágának egy ilyen értékű autó.
2017. máj. 5. 14:06
27/44 anonim válasza:
Az a baj ,hogy ha valaki megmondja neked a véleményét, egyből keresel valami kifogást ,hogy ez lízing az lízing..te azt hitted, hogy miután ezt itt kiírod mindenki ellesz ájulva , és ahelyett, hogy csendbe lennél , és rájönnél hogy ez tényleg gáz, tovább pörögsz rajta...
Senkit se érdekel mivel mész.. ha neked ez ekkora dolog..és ez az értékrend akkor csak sajnálni tudlak.
Ha meg már ennyire ráköltöttél több 10 milliót.. akkor mibe tartott volna belerakatni felárért a ledes lámpát..?
2017. máj. 5. 15:43
28/44 anonim válasza:
Akár tetszik akár nem a BMW egy tucat divatautó, ha drága ha olcsó E46 akkor is... A BMW egy tucat darab, nem menő, persztizse a 90-es években még volt mára nincs, egy átlagos autó amiből rengeteget lát az ember.
2017. máj. 5. 16:12
29/44 A kérdező kommentje:
Akkor tucat divatautó. Legyen nektek igazatok. Bár pár éves kérdéseknél amiket én olvastam még a BMW-t mint menő prémiumot tartották itt a gyk-n. De lehet az én készülékem a hibás. Ha sokan tucat/divatautónak gondolják biztos nem ok nélkül gondolják annak hanem joggal.
2017. máj. 5. 17:22
30/44 anonim válasza:
Fogalomzavar: Premium gyártó az árak tekintetében, és az alkatrészek tekintetében, de senki sem tart premium autónak egy ilyen kategoriás autót. Ami premium minden tekintetben az a 7-es például.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!