Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy újonnan vett BMW X3...

Egy újonnan vett BMW X3 presztízse mennyivel csökken ha a fényszórója alap?

Figyelt kérdés
A kocsi amúgy már 1 éve megvan szalonautó volt, újonnan lett megvásárolva. X3 20d 190 lóerős, 8 fokozatú automata váltóval. A fényszóró alapállapotban lett meghagyva, se xenon se led. Tuti sokan azt gondolják mekkora fukarság, de az autó ezzel a motorral, váltóval alapból 13 millió + pár extra ami meglett véve a világítást meg egyszerűen túl drágán mérik hozzá, nem éri meg. Ha valaki vesz 10+ milliós autót a presztízse megmarad, ha néhol alap dolgok vannak benne mint a mi esetünkben? Az új 520D-t is leszólják sokan miszerint annak 4 hengerrel nincs presztízse. Ezeket az embereket nem értem lehet, hogy nem 6 hengeres a motor de egy 10+ milliós autónak van presztízse még szerényebb felszereltséggel is. A kérdésem komoly, semmiféle beszólogatást nem kérek. Főleg olyat, hogy ne a másik véleménye érdekeljen, nem újat kellett volna venni stb.

2017. máj. 4. 10:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
61%
Mindig vicces a "BMW" és a "presztízs" szavakat egy mondatban látni :D valaki még tényleg hisz ebben? :D ez aranyos :D
2017. máj. 4. 18:10
 12/44 anonim ***** válasza:

Pontosan 14,23%-al csökken tőle a presztízse, de ha Hello Kitty matricát ragasztasz a motorháztetőre azzal tudnám emelni legalább 31,42%-ot rajta.

Komolyra fordítva, az égvilágon senki sem néz meg egy X3-at még nálunk se, gazdagabb országokban meg egy teljesen átlagos középkategóriás autónak tekintik csak, független a márkájától.

Ha már annyira kell a " presztízs " akkor X5 vagy X6, bár ott is csak a méretük miatt vannak fölényben.

2017. máj. 4. 19:29
 13/44 A kérdező kommentje:
Amúgy akik ennyire tucatautónak mondják gondolom nekik egy 10+ milliós autó egy olcsó ócskaság.
2017. máj. 4. 21:15
 14/44 anonim ***** válasza:
41%
Nem, csak nincs benne presztízs. Presztízs ha annyit ér mint egy középkategóriás lakás, akkor már talán az, ez kb az egyharmadát, sőt budapestre mérve az egyötödét éri. 30 körül kapsz presztízs autót, az kocsi ami 20 százalékkal több mint egy normálisabb skoda Octavia, egy árban van egy Honda civic type-r el, alig tobb mint a egy a jól felszerelt Ford mondeo, fele egy komolyabb range rovernek, egy Porsche cayennek, es meg 50 százalékot kellene egy normális lexus rxre radobni az nem presztizs. Neked lehet hogy az, meg a falusi discoban tuti, de üzleti körökben ez nem nagy szám.
2017. máj. 4. 21:33
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól lesz egy kocsi menő vagy nagy presztizsű, hogy drága. Igen gratulálok h volt 10 milliód kocsira, de attól még maga a márka a tucat és divatautó. Egy X3 nem egy nagy szám, főleg a legkisebb motoros diesel.
2017. máj. 4. 21:51
 16/44 anonim ***** válasza:
42%

Én is BMW-t hajtok, az enyém épp belefért a 20 misibe ( 335d pár extrával immár 4 éves ) mégsem érdekel, hogy xy a forgalomban mi a bánatot gondol róla, meg amúgy is, a 3-as is csak egy hétköznapi darab, sose fog kitűnni a tömegből.

Arról nem beszélve, amire előttem is rávilágítottak: 10 misiért van bőven más alternatíva " népmárkákból "

Ha már annyira " presztizs " kell akkor egy amcsi izomautó is kijön 10 misiből használtan, vagy épp pár misi még rá, és kapsz egy új Mustangot is, na azt lehet megnézik még páran az utcán, mert nem sűrűn látni, de ennyi.

Aztán végül ami a legfontosabb az egészben, hogy van egy olyan apróság, hogy Kresz, az szimplán felülír mindent ami a presztizzsel kapcsolatos, és még egy Rolls Royce-al szemben is elhet elsőbbségem egy Trabanttal is akár.

2017. máj. 4. 21:59
 17/44 A kérdező kommentje:
Mindenki nekem támadt pedig én nem mondtam, hogy menőzni akarok az autóval se kitűnni csak érdekeltek a vélemények ezzel a témával kapcsolatban. Kíváncsi voltam ki mit gondol erről. Sose menőztem azzal, hogy 10+ milliós autóban közlekedek. Amúgy ezt csak megjegyzem mindenki 10 milliót emlegetett pedig én 13 + extrákat írtam nyilván az értelmezés gond valakiknek. A legkisebb motor pedig a 18d. A BMW pedig lehet tucatautó de egy új BMW már nem. Nem olyan egzotikus mint egy Mustang, gyakoribb de kerül annyiba a presztízs meg nem azt jelenti, hogy ritka vagy sem. Amúgy a kocsi nem a presztízs miatt van ezt is sokan félreértették csak a vélemények érdekeltek mint mondtam.
2017. máj. 5. 09:38
 18/44 anonim ***** válasza:

Nem támadt senki, de ettől független úgy látszik nem tudod elfogadni. Lehet szerinted nem egy tucatautó, a közvélemény szerint viszont igen, ha új ha nem. Innentől akkor meg hol is tartunk?

Innentől a lámpa meg főképp érdektelenné válik, mert senki sem fogja nézegetni.

2017. máj. 5. 10:40
 19/44 A kérdező kommentje:
Csak furcsa mert a tucatautó az szerintem egy új Focus pl. Nem prémium márka terméke nem túl drága alapárral. A BMW meg prémium ezért nem értem miért ennyire tucat, hiszen ma egy átlag magyar ember kb 2-3 milliót is jó ha autóra tudna szánni.
2017. máj. 5. 12:37
 20/44 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen drága autót ennyien letucatoznak, kicsit olyan mintha mindenki nevetve kitudna fizetni ennyit. Furcsa de ez van.
2017. máj. 5. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!