7 millió forintból egy új fullosan felszerelt kisautót vagy egy egy új alap felszereltségű suvot, kombit, sedánt vennétek?
Nyilván azt, amire szükségem van >_o ha napi 3km-t autózom városban, akkor nem fogok nagy autót venni.
A kettő közt ajánlani tudom a Kia Cee'D ED faceliftes modelt 1.6 dízel motorral. Nagyon jó minőség, szépen megy és nagyon takarékos. Euro 5
7 millióból vennék
- egy három éves baromi jó használt autót
- három autót: Suzuki munkábajárni; BMW E36 25/28 csapatni, VW Gruppe 1,9 PDTDI pályázni. A Suzi 250, BMW 800, VW legyen 2 millió, akkor az 3,05 millió. Értékvesztése ezeknek már nem lesz (leszámítva a pályás VW csoportost), így amit az új értékveszt, ezekbe bele lehet forgatni, mint fenntartás.
(egy ember aki nem szereti a modern műanyag szarokat)
Egyet értek #3-mal, tuti nem költenék egy autóra ennyit. Valószínűleg "csak" kettőt vennék, egyet normális közlekedésre eljutni A-ból B-be (pl. Swift) és egyet az élvezet miatt (hogy mit az kérdéses, eddig főleg BMW-ket vezettem - a sajátomat úgy fél éve adtam el, de nemrég kölcsönkaptam egy A-s Ladát, amit nagyon megkedveltem (holott eddig baromira rühelltem őket)...).
Esetleg elkezdenék gondolkodni a motorozáson is, mindigis érdekelt, csak anyagiak miatt sosem tudtam venni egy komolyabb jószágot sem.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: mindenféleképpen "fullosat" és szedánt (hogy használtan vagy újonnan, azt csak az árak döntik el, de valószínűleg az előbbi lenne). Kombit csak akkor vennék, ha fontos lenne a nagyobb pakolhatóság, de arra jelenleg nincs szükségem.
Én inkább egy nagyobb közepess feszereltségű járgányt probálnék felhajtani.ami jo meloba is de rendesen elvisz A-bol B-be.
Valami kombit.
Kia cee'd-ből megkapod a kombit parasztvakítócsomaggal 7-ből.
Anélkül (teát csak a valóban hasznos extrákkal) még dízelmotorral is 6 alatt. Ha kombi sem kell, elég a ferdehátú az még olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!