Bemértek 115-el egy simsonnal, mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Van egy simson motorom. Eredetileg 50 köbcentis, de már 5 felömlős 80-as henger van rajta, tervezett rezonátorral. Bemértek a rendőrök Ipolyszögnél, 115-el mentem el a lakott terület tábla mellett. (Tudom, hülyeség volt.) Utánam jöttek és lefotózták a motort minden irányból, majd kaptam egy idézést hogy jelenjek meg a motorral a rendőrségen. Van jogsim és volt biztosítás is a motoron, de a rendőr szerint maximum 45-el mehettem volna. Mire számíthatok?2017. máj. 3. 05:19
21/24 anonim válasza:
Mondjuk arra azért figyelj, hogy úgy kell kinéznie, mint a képeken, amiket készítettek.
22/24 anonim válasza:
Igen, ajánlott visszaalakítani.
Ha simán elengedtek (erre 1% az esély), akkor most valószínűleg el is fogják vinni a motorod és át fogják rendesen vizsgálni.
23/24 anonim válasza:
Nincs semmi gond, már továbbadták az ügyet.
Azok a simóka-tulajdonosok, akiknek 80-as hengerrel szerelt, rezonátoros (naná hogy "tervezett" rezonátoros) és 110 km/h fölött közlekedő motorkájuk van, valamennyien dr. Schipphauser prof. ideggyógyászati klinikájára kerülnek be, szerető és ápoló gondozásra.
Tovább sorsukról később döntenek. :D
24/24 anonim válasza:
Na mi történt kedves kérdező? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!