Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw polo3 1, 0 1997 mi a...

Vw polo3 1, 0 1997 mi a véleményetek az ilyen autókról?

Figyelt kérdés
Kinéztem egyet magamnak kifogástalan,jó állapotban van 1-2 apró felhólyagosodás de nem vészes az alja is szép. 170000km 300e-ért lenne.Többet megnéztem ebbe az árba de ez megtetszett. Ha valaki jobban ért hozzá vagy ismeri vagy van neki véleményét szívesen meghallgatnám.
2017. ápr. 30. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szervizeled, kivisz a világ végére is. Nem egy erőgép, de aránylag keveset fogyaszt. 45-50 lóerő igazából csak városi használathoz elegendő, de városi kényelmes közlekedésre kezdésnek megfelel. Típushibája: ablaktörlőmotor megadhatja magát, illetve a váltót és a kuplungot érdemes megnézni alaposabban.
2017. ápr. 30. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Vittek párszor ilyen autóval.Viszonylag kicsi de első ülésen jól elfértem (186cm 95kg).Városon kívül nagyobb tempónál sokat pörög mint az előző hozzászóló írta inkább városi autó.Ha jó állapotú nyugodtan megveheted.
2017. ápr. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!