Audi a6 vagy Bmw 3-as?
Az alábbi autókon gondolkodom.
Az Audi a6 2007-2008-as évjárat körülit néztem 200 lóerő alattit.
Bmw e90 320d szintén 2007-2008
Vagy még az e46 320d ez lehet touring is akár.
Az e90 mennyire lehet olcsóbb fenntartásu az a6-nál?
Mind a 3 automata!
Heti minimum 400 km-re kell az autó.
A 320dé nagyon szopóroller mulatság. Ha nem tudsz egy ilyen autóból nagyobb köbcentit venni, mert hogy "sokat eszik" szerintem nincs miről beszélni.
Audi, gondolom ez is dízel akar lenni, a 3.0 TDI jó dolog, de az 200+ lóerő, te meg írtad, hogy 200 ló alatti, ismét nincs miről beszélni...
Nem egy kategória a 2 autó, de mindegy.
Az E90-es 320D sem rossz, biztos azért szaladgál annyi, mert olyan szar, nem? Hát nem, egész jó motorok. De tény, hogy a BMW-hez drága minden, ha kell. És hamarabb is romlik, mint az Audi.
Audiból van 140 és 170 lovas 2.0 TDI is. De A6-ba ezeket nem javaslom. Ott van a 2.7 TDI, ami 180 vagy 190 lovas, évjárattól függően, és nagyon jó motor, jól húz, stb. Én ezt ajánlom, csak ne multitronic legyen, annyi a lényeg.
Miért vennéknagyobb teljesítményűt,ha nincs rá szükség?! Mert a képzeleteidben mindenhol a V12-es ragyog és,ami 800 lóerő alatt van az már nem teljesítmény?!
A 320-as meg biztos azért keresett,mert azzal van a legtöbb probléma! Az irományod tükrözi azautókkal kapcsolatos tudásodat. Na ez az,amiről nincs mit beszélni! Meg lehetett volna spórolni a hülyeséget!
Nem egy kategória a két autó,de nem egy kategóriában keresgélek.
Elég lenne a kisebb is,de nem az a cél!
Az automata váltó az mindenhol lutri.
Ezek közül talán az e46 320d-t ajánlanám, de kézi váltóval. E90 sokkal nyűgösebb autó az E46hoz képest.
A6-ot leginkább 3.0 V6 TDI vel érdemes venni, fogyasztásban ugyan ott van mint a 2.0TDI viszont stabilabb.
"A 320-as meg biztos azért keresett,mert azzal van a legtöbb probléma!"
Ehez csak annyit tudnék hozzászólni, hogy akkor miért "csak" ennyi suzuki van az utakon? Van aki 4millióért luxus használtat vesz van aki szalonautót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!