Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jelenleg mekkora presztizse...

Jelenleg mekkora presztizse van egy nagyobb Audi-nak?

Figyelt kérdés

Nagyobb alatt A4 és felleieket értem.

Mielőtt bárki leszól nem presztizs alapján akarok autót venni, sőt nem is akarok autót venni, mert van.

Mostanában nagyon sokan vesznek VW-t meg Skodát főleg Superb-t. Ezek is szép autók, de mennyire befolyásolja a presztizs-et ha valami prémium? Mert ugye a vw meg skoda nem az. Külsőben mint irtam egész jól néznek ki.

Természetesen a legújabbakra gondolok vagy max 5 éves korig.

Pl.: egy átlagember melyiket dícséri meg hamarabb egy faceliftes A6 C6-ot vagy a legújabb Superb-t/ passatot?

2017. ápr. 28. 21:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na látod, ezt jól mondtad, AKARJÁK. De amúgy szinte sehonnan nincsenek kitiltva a dízelek, és mindenki katyóra veszi a dízelt. Azért a német, francia, stb sem hülye.
2017. ápr. 30. 09:20
 22/26 anonim ***** válasza:

"De amúgy szinte sehonnan nincsenek kitiltva a dízelek"

Dehogynem, amit írtam, a zöld plakettesekre vonatkozik.

A sárgával már szinte egyik tartományi fővárosba környezetvédelmi zónájába nem mehetsz be.

Én Hannoverbe járok edzeni, a külvárosba még pont bemehetek, ahol a terem van, de tovább egy tapodtat sem.

Ugyanez a helyzet Münchennel, Magdeburggal, Stuttgarttal, meg még számos hasonló várossal.

Amit csak be akarnak (és be is fognak), az a kék kártya, amit 2015 utáni diesel autók kapnak. A nagyobb városok támogatják. Ezt a VW diesel botrány után kezdték.

Gondolom akkor az sincs meg, hogy most megint az összes gyártót piszkálják, mert sokkal magasabb a nox kibocsátása mint a megadott.

[link]

A helyi buszok meg rég gázüzeműek.

2017. ápr. 30. 10:08
 23/26 anonim ***** válasza:

"Én nem fújok semmit, te fújod a dízelfikát meg a magad hasonlók fújják feleslegesen"

Ó dehogynem fújod. A saját mantrád mellett észre sem veszed, hogy írtam, hogy munkába járásra dieselem van, és saját bőrömön tapasztalom.

Az általánosításokat meg hagyjuk a németekről. Nálunk az egyik vezető mérnök is 10 éves daciával jár, vagy volt egy 25 éves diesel ducatoja lakóautónak építve. A másik főnök meg új benzines fordokat vesz.

Szóval van ilyen is meg olyan is. De bírom azért ezeket a meséket, amikor magyarországon vizionálják, hogy a 80 milliós németországban mindenki a legújabb hiperszuper diesellel jár, és nem érdekli mi van a motorháztető alatt.

2017. ápr. 30. 10:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Én nem fújok semmit még mindig, te kardoskodsz a dízel kitiltással. Aki jártas a témában vagy dolgozik benne az meg tudja jól hogyan működnek az emissziós rendszerek az autókban, hogyan mérik őket, hogy vannak kategorizálva és hogy milyen apró trükkökkel lehet kicsikarni bármelyik autóból a többszörös értékeket vagy lehet elsumákolni a benzinesek más irányba tolódott károsanyag kibocsátását. Csak röhögni lehet az ilyen sokszoros a kibocsátása szintű híreken, csak sajnos be is kajálja mindenki.
2017. ápr. 30. 10:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Én nem kardoskodok, ezek tények. Olvass utána.

A tapasztalat meg sajnos az, hogy ha felvetették a kéket, akkor be is fogják vezetni, akár mi is a cél vele. (szerintem konkrétan rá akarják kényszeríteni az embereket, hogy ne csak az 5-10 éveseket cseréljék, hanem már a 3 éveseket is)

Az autópályadíjjal is 4 éve még csak legyintettek, hogy úgy sem lesz semmi, mert diszkriminatív, én meg mindig azt mondom hogy az lesz a vége, hogy mindenki fizetni fog(mert úgy nincs diszkrimináció). És nagyon erre tartunk. De ez más téma.

2017. ápr. 30. 10:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Ja, még annyi, hogy kb. tavaly óta akkorát estek a használt diesel árak hírek miatt, hogy most kb. 5 évvel fiatalabbat vehetnék kb. 50 ezer km-rel kevesebbel.

(most üzemterületre járós lelakós 10 év körüli autóról beszélünk)

2017. ápr. 30. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!