Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jelenleg mekkora presztizse...

Jelenleg mekkora presztizse van egy nagyobb Audi-nak?

Figyelt kérdés

Nagyobb alatt A4 és felleieket értem.

Mielőtt bárki leszól nem presztizs alapján akarok autót venni, sőt nem is akarok autót venni, mert van.

Mostanában nagyon sokan vesznek VW-t meg Skodát főleg Superb-t. Ezek is szép autók, de mennyire befolyásolja a presztizs-et ha valami prémium? Mert ugye a vw meg skoda nem az. Külsőben mint irtam egész jól néznek ki.

Természetesen a legújabbakra gondolok vagy max 5 éves korig.

Pl.: egy átlagember melyiket dícséri meg hamarabb egy faceliftes A6 C6-ot vagy a legújabb Superb-t/ passatot?

2017. ápr. 28. 21:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Boldog boldogtalan nem tud megvenni hitelre egy új Audi A6-ot. Itthon azért nem mindenki rohangál új A6-tal inkább csak a jobb módú réteg.

Ez van ,akit olyan autóban látsz amit te nem tudnál kifizetni az gazdagabb, jobb helyre megy nyaralni, több puncit markol és könnyebben egy más szinten él. Ne is reménykedj, hogy nem.... :)

2017. ápr. 29. 11:03
 12/26 anonim ***** válasza:
A több puncit markolban azért ne legyél biztos.
2017. ápr. 29. 13:45
 13/26 anonim ***** válasza:
Én jártam fekete, fiatal A6-al, de végig csak egy puncit markoltam :P Mert más nem kellett :)
2017. ápr. 29. 16:21
 14/26 anonim ***** válasza:

azért egy új a6 os egy 326 lóerös tdivel hétköznapi...

most magyaroszágon az a menö ami németbe egy 20 éve,

kocsi legyen menö a többi nem számit.

2017. ápr. 29. 19:39
 15/26 anonim ***** válasza:
azért egy új a6 os egy 326 lóerös tdivel nem annyira hétköznapi...
2017. ápr. 29. 19:40
 16/26 anonim ***** válasza:

Főleg hogy fél európában már köpködik az olajkályhákat.

De már megszokhattuk, amikor németeknél már 20 éve igyekeztek egyre halkabbra csinálni az autókat, a magyarok még fúrták a lada kipufogókat.

2017. ápr. 29. 22:28
 17/26 anonim ***** válasza:

"Legújabb suberb speciel szerintem messze a legszebb autó lett manapság"

Nem is értem, a porsche miért nem ezt csinál a 911-es helyett (végülis csoporton bellül marad), lenyomhatná simán a lambót meg a ferrarit. :D

2017. ápr. 29. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:

Fél fejedben maximum, Európa olyan jól szereti még mindig a dízeleket, hogy hihetetlen. Nem is fognak engedni belőle. Nagyon helyes, mert jók is.

A régieket lehet eltiporják, de szerinted egy németet mennyire érdekel, ha tiltják az euro3-4-et akár? Úgyse jár olyannal már. Itthon meg 2030-ra kikopnak az egyes golfok, de azok is azért, mert már egy rozsdakupac lesz, amiben még mindig kattogni fog a motor.

2017. ápr. 29. 22:54
 19/26 anonim ***** válasza:
55%
18: nekem is van dieselem, mert gazdaságos havi 1400 km munkábajárásra, de ha hiszed ha nem, németeknél több az adó rá, és a nagyobb városokból még a zöld plaketteseket is ki akarják tiltani. De csak fújd a saját világképed
2017. ápr. 29. 23:27
 20/26 anonim ***** válasza:

Én nem fújok semmit, te fújod a dízelfikát meg a magad hasonlók fújják feleslegesen, meg erőlködnek a dízel kiirtásán gondolatban, mert máshogy úgyse fog menni.

Benzinesem van egyébként is és az is lesz mert sokkal csendesebb és simábban jár, de ez már nevetséges ami károgást tudnak csinálni egyesek a dízel miatt. Ja majd pont a németek, mikor az autóik több, mint fele dízel. Mint a Norvég elektromos autó téma, ők is kimondják a nagy szavakat, csak majd eljön az idő és ha nem lesz optimális még mindig az elektromos autók piaca akkor ja bocs hoppá elszámoltuk magunkat még +5 év, még +3 év.... Ilyen nagy megszólalások nem egyszer voltak már az elmúlt évtizedekben és estek pofára játszi könnyedséggel.

2017. ápr. 30. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!