Nem zavaró 50ccm motoroknál a 6 sebesség?
Figyelt kérdés
Derbi Sendát vennék, de ahogy láttam pl. a Yamaháknál is 6 sebesség van. Nem sok 6 sebesség egy ilyen kismotornál, nem kell állandóan váltogatni?2017. ápr. 26. 18:46
1/7 anonim válasza:
Dehogynem, állandóan váltogatni kell. Ha szeretnél később nagyobb motort, akkor jó, mert rutinosan fogod kezelni. Ha viszont nincs nagyobb terved én azt mondom robogó, praktikusabb is. Bár nem tudom mire használnád.
2/7 anonim válasza:
Elég sokat kell váltogatni.
Inkább robogót vegyél mert olcsóbb is, az is jól meg és még tárolóhelyed is van.
3/7 anonim válasza:
Dehigyisnem, a váltások száma ezeknél a motoroknál 1 váltás/ 2 másodperc körül alakul városban. De legalább megtanulsz vele rendesen váltani, mert elvégre ezek kezdő motorok.
4/7 anonim válasza:
A váltós motor hülyeség.
19év nagymotorozás után mondom. Egy jó robogó/nagyrobogó, minden területen jobb.
5/7 anonim válasza:
nekem malaguti xsm-em (yamaha dt) van, 6 sebesség, de szerintem nem sok, simán el lehet vele járkálni
6/7 anonim válasza:
Soknak tűnik a 6 sebesség, de nem vészes. Viszont ha egy ilyen motorral megtanulsz váltani, akkor már bármilyen motorral menni fog a dolog.
7/7 anonim válasza:
Ha szeretsz motorozni akkor váltós motor ha csak unalmas A ból B be eljutásra használnád és nem kikapcsolódásképp akkor robogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!