Mennyivel fogyaszt többet a 2.7TDI a 2. 0TDI-től? (audi a6 c6)
Most nem a gyári számok érdekelnek hanem az, hogy ez használat közben mennyire igaz.
2.0TDI-vel akartam venni (ezt is szidják, de volt 4 évig és nem volt vele gondom, de lehetetlen hozzá quattrot találni) multitronic váltóval (szintén sokat szidják, mert gyári hibás konstukció és drága a javítása). Most arra gondoltam, hogy 2.7-tel keresnék quattrot mert ebben tiptronic van (amit ismerős megjavít akár ingyen is).
De mivel nagyobb motor többet fogyaszt. Spórolnék vele, ha inkább többet költenék üzemanyagra mint, ohgy tönkremenjen a motor vagy a multitronic?
Nem járok vele hűde sokat.
Mert akkor már egyen akár 20 litert is, tökmindegy?
Ennyire okosok vagytok?
Kérdező, haverod ingyen megcsinálja a váltót? Az anyagköltség is sok száz ezer, h munkadíjat nem kér, akkor is.
Egyet tudok, 3,0 Tdi nekem 10,5- et eszik, 245- ös gummancsokkal, ösdzkerékkel. 2,7 talán 8,5-9 körül megáll.
Utolsó: És normális használat mellett?
Kérdező, van az un. népítélet totalcar-on. Ennek a német verzióját is megtalálod a neten, ott nézd meg, azok lesznek legközelebb a valósághoz
5-ös: azt a munkára értettem.
És nem értem mit jöttök azzal, hogy ennél az autónál mit számít a fogyasztás. Nektek mindegy hogy 8 vagy 20litert fogyaszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!