Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki mernétek állni egy robogóva...

Ki mernétek állni egy robogóval szemben?

Figyelt kérdés

Ismerősöm piaggio zip 70ccm full tuning robogóval akar kiállni ellenem gyorsulásra. Nekem egy suzuki gsx-r 600 van.

Nekem túl magabiztosnak tűnik a srác, hogy rá mer tenni fogadásra kp 100eft-ot nekem azt is engedné, hogy csak 50eft-ot rakjak fel ellenben.

Mit gondoltok?

2017. ápr. 22. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Mentem egyszer egy 70-es robogóval ami nem volt full tuning mert csak vashenger volt rajta meg ilyenek de nem volt olyan nagyon erős amilyennek képzeltem. 600-ason nem ültem de gondolom azért az simán veri a 70es robogót.

Ha nem fulladsz le induláskor és jó is a start akkor simán tudsz győzni.

https://www.youtube.com/watch?v=ijYBy7-Q0sE

Ha a tied is tudja ezt akkor még fel sem kell váltanod 2esbe :D

2017. ápr. 22. 23:22
 2/9 anonim válasza:

egy kis tuning és rövidtávon legyorsulhat

volt szerencsem látni ilyen gépeket

50 es (kudarcraítélt) járgány ami legyorsult egy két erőgépet

persze az már 2-3 menetenként dugattyú cserés volt

2017. ápr. 22. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki mernék állni. Le is aláznám.
2017. ápr. 22. 23:43
 4/9 kiitos ***** válasza:

Indulásnál előnyben van, rácsvarja a gázt és más dolga nincs. Kis tömeg ,jól beállított variátor ,előnyére válik.

Neked nagyobb sebességnél jön csak a lóerő előnyöd.

Induláskor hibázhatsz - túlpörög a kerék, egy kerékre áll a gép .

Nulláról gyorsulva valószínű hogy lehagy , a legfőbb kérdés hogy meddig tart a menet mert valahol utoléred és onnan Te győztél.

2017. ápr. 23. 00:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Kizárt, h legyorsuljon! 600 as gsx r ről beszélünk. A srác akárhogy tuningolt. Kb mire ő 10 métert ment, te már 100 on leszel :) fel se kell raknod kettőbe!
2017. ápr. 23. 06:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha tét nélkül, egyszerűen csak kipróbálnátok? Vagy esetleg az fizetné utána a sört, aki jobb volt! :)
2017. ápr. 23. 08:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez így lenne reális tét nélkül. De nem megy bele, na nem a semmiért.

Este a youtube-on megvilágosodtam mit tudnak ezek a tuning robogók.

Az a robogó építése is közel 1 millióba volt. Szerintem befektetésnek építete a srác.

Persze ki ne merne kiállni egy robogó ellen. És a robogós ölébe hullott 300méteren 50-100 vagy kitudja mennyi ezer.

2017. ápr. 23. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Hirtelen nevettem a kérdésnél, de ez az 1 milla ez ijesztő, ez már tényleg komoly gép lehet.

De az ilyen robogók csak az első pár méteren indulnak meg nagyon, aztán egyből elmegy a kraft. Mondjad, hogy gyorsuljatók hosszabb távon, 200 méteren, vagy ilyesmi. Meg aztán izgalmadban egy sportmotoron nagyon el lehet kúrni az indulást (kuplung), aztán az tényleg csúnya égés, míg ő csak húzza a gázt, és megy.

Mégvalami: ez nem befektetés, ő azt az 1 millát soha nem látja viszont, eladásnál 400at ha ér a motor, és úgysem veszi meg senki.

2017. ápr. 23. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy itt csak a technika játszik szerepet. Szerintem a srác látja hogy bizonytalan vagy, és arra számít, hogy induláskor idegességedben elrontasz valamit. Mekkora távot határoztatok meg? Másrészt szerintem mielőtt kiállsz vele versenyezni, gyakorold azért ezt egyedül.
2017. ápr. 23. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!