Ki mernétek állni egy robogóval szemben?
Ismerősöm piaggio zip 70ccm full tuning robogóval akar kiállni ellenem gyorsulásra. Nekem egy suzuki gsx-r 600 van.
Nekem túl magabiztosnak tűnik a srác, hogy rá mer tenni fogadásra kp 100eft-ot nekem azt is engedné, hogy csak 50eft-ot rakjak fel ellenben.
Mit gondoltok?
Mentem egyszer egy 70-es robogóval ami nem volt full tuning mert csak vashenger volt rajta meg ilyenek de nem volt olyan nagyon erős amilyennek képzeltem. 600-ason nem ültem de gondolom azért az simán veri a 70es robogót.
Ha nem fulladsz le induláskor és jó is a start akkor simán tudsz győzni.
https://www.youtube.com/watch?v=ijYBy7-Q0sE
Ha a tied is tudja ezt akkor még fel sem kell váltanod 2esbe :D
egy kis tuning és rövidtávon legyorsulhat
volt szerencsem látni ilyen gépeket
50 es (kudarcraítélt) járgány ami legyorsult egy két erőgépet
persze az már 2-3 menetenként dugattyú cserés volt
Indulásnál előnyben van, rácsvarja a gázt és más dolga nincs. Kis tömeg ,jól beállított variátor ,előnyére válik.
Neked nagyobb sebességnél jön csak a lóerő előnyöd.
Induláskor hibázhatsz - túlpörög a kerék, egy kerékre áll a gép .
Nulláról gyorsulva valószínű hogy lehagy , a legfőbb kérdés hogy meddig tart a menet mert valahol utoléred és onnan Te győztél.
Ez így lenne reális tét nélkül. De nem megy bele, na nem a semmiért.
Este a youtube-on megvilágosodtam mit tudnak ezek a tuning robogók.
Az a robogó építése is közel 1 millióba volt. Szerintem befektetésnek építete a srác.
Persze ki ne merne kiállni egy robogó ellen. És a robogós ölébe hullott 300méteren 50-100 vagy kitudja mennyi ezer.
Hirtelen nevettem a kérdésnél, de ez az 1 milla ez ijesztő, ez már tényleg komoly gép lehet.
De az ilyen robogók csak az első pár méteren indulnak meg nagyon, aztán egyből elmegy a kraft. Mondjad, hogy gyorsuljatók hosszabb távon, 200 méteren, vagy ilyesmi. Meg aztán izgalmadban egy sportmotoron nagyon el lehet kúrni az indulást (kuplung), aztán az tényleg csúnya égés, míg ő csak húzza a gázt, és megy.
Mégvalami: ez nem befektetés, ő azt az 1 millát soha nem látja viszont, eladásnál 400at ha ér a motor, és úgysem veszi meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!