Robogóval, mehetek külföldre?
Figyelt kérdés
A nemzezközi biztosítást miért küldik minden évben a biztosítók?2017. márc. 25. 18:05
1/6 anonim válasza:
mehetsz. ha bírod. nem tiltja semmi(csak legyen érvényes biztosításod.
2/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Ugyanis én nem egyezer átrobogóztam szlovákiába, ott meg ugye a segédmotprokon is kötelező a rendszám, még itthon nem. Még szerencse, h zsarukkal nem találkoztam. Konkrétsn bele se gondoltam ebbe akkor. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Engem fogtak meg Sk rendőrök. 300€ akartak lehúzni helyszínen. Mondom OK előtte telefonon beszélek a Magyar rendőrséggel.
Erre mondták jó rendben, most elengednek de többet ne lássanak.
Rendszám miatt kötekedtek, de már a végén megelégedtek volna a nemzetközi biztosítással is.
2017. márc. 25. 19:30
4/6 A kérdező kommentje:
Másik esett. Még személyiigazolványos határ volt, mentem át Ausztriába. Határőr (osztrák) kéri a személyit majd nézi, hogy nincs rendszám. Félreállít, telefonál. Pár perc jön a Magyar határör füllig érő mosollyal, mondja menjek nyugodtan. Mondja a kollégának új volt ez a rendszámtalanság.
2017. márc. 25. 19:34
6/6 anonim válasza:
Na látod, ezért kell feltenni az országjelzést, ami mellesleg kötelező is. Ha látják, hogy magyar a robi és van biztosításod, akkor nem kötözködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!