Miért nem járnak az emberek robogóval, mint más országokban?
Nyugat európában sokkal több robogóst látok mint itthon. Én is robogót használok autó helyet. A tesco parkolóba több száz autó és szinte csak én járok robogóval oda.
Senkinek nem jönne jól, ha 100km-enként kb 1500ft-ot spórolna a benzinen (havi 15-20eft), évi 40eft biztosítás helyet fizetne 4eft-ot? Nem kéne parkolót vadászni és még fizetni is? Városban előre gurolni a lámpáknál és nem 3ik-4ik alkalomra átmenni a zöld jelzésen stb...
Én ezért nem mernék pl ma robogóval menni(160km-t kell):
Az utak minősége, kamionok, rengeteg idióta, agresszív, figyelmetlen autós, meg az fix, ha borulok, akkor nekem annyi.
Jó lehet te a betegséged miatt nem használod. Mert külömben semmilyen robogó nem rázza szét a hátad :)
Közlekedem, versenyzem, és terep robogózom. Már észrevettem volna 15év alatt.
A szemből érkező előzgetők nem veszélyesebbek az autósokra?
Autóval sokkal többször voltam veszélyhelyzetben mások miatt mint robogóval vagy motorral.
Épp a Tesco (és társai) a rossz példa: ott pakolni kell, mert bevásárolni mész.
Munkába járni, ismerősökkel találkozni hétvégi délutánokon, ilyenekre jó, mert ott tényleg nem cuccolsz fel, hanem ki tudod használni az előnyeit.
Mondjuk én 125 köbcenti - 4 ütem - rendszám párti vagyok, mert nem csak a városon belül használom, a 60 meg nagyon kevés kint a pár km-nyi főútvonalra eső szakaszon.
És télen mivel mész?
Csak kell mellé egy kocsi is mikor szakad az eső,nagyon erős a szél vagy éppen nagyon hideg van vagy havas az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!