Nehéz lerakni az A2 jogosítványt ha eddig csak robogóval van tapasztalatom?
Figyelt kérdés
A1 jogsit én pénzkidobásnak tartom, 15 lóerős motorra úgyis ráun az ember hamar2016. nov. 21. 21:25
1/2 anonim válasza:
Én egyből "A"-t csináltam meg, nyilván ha nem vagy elég idő, akkor csak "A2" jöhet szóba.
Én egy Yamaha DT50X-ről ültem át egy Suzuki GSR600-ra. Megvolt fejben, hogy egy 98LE-s 200kg-os gépen ülök, így nem is eszetlenkedtem és nem is fogok soha. Egy 200LE-s Hayabusával is lehet kulturáltan közlekedni, de ugyanúgy meg is lehet vele halni mint egy 50-es Simsonnal...
Nyugodtan mehet egyből "A2"-re, nem lesz gond, csak aztán ésszel a való életben! Egy motoros tréning erősen ajánlott! Én a Hungaroringen voltam és nem bántam meg, főleg hogy a pályán is lehetett menni. :)
2/2 Berserker88 válasza:
Egyáltalán nem nehéz. Megtanulod a váltást és csókolom. Vagy keresel egy havert akinél van egy Simson kicsit kitapasztalod, hogy mi-hogyan és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!