Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem járnak az emberek...

Miért nem járnak az emberek robogóval, mint más országokban?

Figyelt kérdés

Nyugat európában sokkal több robogóst látok mint itthon. Én is robogót használok autó helyet. A tesco parkolóba több száz autó és szinte csak én járok robogóval oda.

Senkinek nem jönne jól, ha 100km-enként kb 1500ft-ot spórolna a benzinen (havi 15-20eft), évi 40eft biztosítás helyet fizetne 4eft-ot? Nem kéne parkolót vadászni és még fizetni is? Városban előre gurolni a lámpáknál és nem 3ik-4ik alkalomra átmenni a zöld jelzésen stb...

2017. márc. 17. 09:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ugye nem komoly a kérdés? :D

Amúgy meg én is motorozok, de nem helyettesíti az autót, főleg ha vinni kell valamit, motorosként meg jobban kivan az ember téve veszélynek. Meg hát a teszkós példád az nagyon sántít, sz.r időben, meg télen hidegben üljön rá a görcs, ha csak nem akarsz ízületes lenni.

Ide-oda elmenni, vagy sokan munkába járnak vele, de megvan a szezonja, használati módja a motornak.

2017. márc. 17. 20:45
 22/30 A kérdező kommentje:
Motorosszánnal meg sível is +30°C ban közlekednek.
2017. márc. 17. 20:53
 23/30 dirtboy ***** válasza:
29%

/Vettem magamnak szalonban egy 5 ajtós Fiat Bravo-t/

nagyon szép történet de 5 ajtós fiat bravot soha nem gyártottak,találj ki mást.

2017. márc. 17. 22:48
 24/30 anonim ***** válasza:
36%
Akárhogy számolom, az én Fiat Bravomon 5 ajtó van. 2013/12.-ik havi. Szóval nézz utánna, és ne mondj hülyeséget.
2017. márc. 18. 06:53
 25/30 dirtboy ***** válasza:
38%

ma 06:53

nézd már meg mi van hátul ráírva mert olvasni tudni kéne már,gyanítom hogy bravo helyett brava szerepel ott.

2017. márc. 18. 08:35
 26/30 anonim ***** válasza:
Oké, pontozzál le, csak nem tudom hogy miért teszed Dirtboy! Szerintem tudom, hogy Bravo-m, vagy Brava-m van, hidd el. Tessék, itt egy link, nézd meg. Ilyen autóm van, 2013-as 12.-ik havi, ami Fiat BRAVO és nem BRAVA!! Kimentem és megnéztem a kocsit, ott is Bravo szerepel, a forgalmiban is Bravo van írva, szóval ennyi helyen csak nem tévednek.
2017. márc. 18. 10:24
 27/30 anonim ***** válasza:
lemaradt a link: [link]
2017. márc. 18. 10:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Most nézem, hogy 2013 decemberében nem is vehettem volna szalonban BRAVA-t, mert 2001-ig gyártották!
2017. márc. 18. 10:31
 29/30 dirtboy ***** válasza:
0%

Akkor elnézést kérek,nem gondoltam hogy az új szériás bravora gondolsz,írtad hogy régebben azt hittem első szériásról van szó mert van első szériás bravom is és nagyon sokan keverik melyik a bravo és melyik a brava.

az első szériásoknál minden bravo 3 ajtós.

az újak olyan ritkák az utakon hogy az eszemben sem volt hogy olyat vettél.

pontozgatni nem szokásom,az égvilágon semmi értelme.

2017. márc. 18. 12:21
 30/30 anonim ***** válasza:
Írtam gyártási évet is hozzá. Ha nem te, akkor valaki más pontoz le minden hozzászólást. Na mindegy, had pontozzon kedvére, ha ebben éli ki magát.
2017. márc. 18. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!