Miért nem járnak az emberek robogóval, mint más országokban?
Nyugat európában sokkal több robogóst látok mint itthon. Én is robogót használok autó helyet. A tesco parkolóba több száz autó és szinte csak én járok robogóval oda.
Senkinek nem jönne jól, ha 100km-enként kb 1500ft-ot spórolna a benzinen (havi 15-20eft), évi 40eft biztosítás helyet fizetne 4eft-ot? Nem kéne parkolót vadászni és még fizetni is? Városban előre gurolni a lámpáknál és nem 3ik-4ik alkalomra átmenni a zöld jelzésen stb...
Ugye nem komoly a kérdés? :D
Amúgy meg én is motorozok, de nem helyettesíti az autót, főleg ha vinni kell valamit, motorosként meg jobban kivan az ember téve veszélynek. Meg hát a teszkós példád az nagyon sántít, sz.r időben, meg télen hidegben üljön rá a görcs, ha csak nem akarsz ízületes lenni.
Ide-oda elmenni, vagy sokan munkába járnak vele, de megvan a szezonja, használati módja a motornak.
/Vettem magamnak szalonban egy 5 ajtós Fiat Bravo-t/
nagyon szép történet de 5 ajtós fiat bravot soha nem gyártottak,találj ki mást.
ma 06:53
nézd már meg mi van hátul ráírva mert olvasni tudni kéne már,gyanítom hogy bravo helyett brava szerepel ott.
Akkor elnézést kérek,nem gondoltam hogy az új szériás bravora gondolsz,írtad hogy régebben azt hittem első szériásról van szó mert van első szériás bravom is és nagyon sokan keverik melyik a bravo és melyik a brava.
az első szériásoknál minden bravo 3 ajtós.
az újak olyan ritkák az utakon hogy az eszemben sem volt hogy olyat vettél.
pontozgatni nem szokásom,az égvilágon semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!