Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudok hamarabb vezetni?

Tudok hamarabb vezetni?

Figyelt kérdés
Fél üveggel megittam egy Tokaji Cum nevezetű bort. Ha iszok vizet azzal kitudom tisztitani magam,hogy mondjuk 2-3 óra múlva úgy vezethessek,mitnha nem ittam volna?
2017. ápr. 15. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Fél üveg az mennyi? 3 deci körül?

Én 4-5 óráig biztosan nem vezetnék a helyedben.

A víz nem sokat ér.

2017. ápr. 15. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmi hatással nincs a víz a véredben kerengő alkoholra. Ha arra gondolsz, hogy kipisiled, arra nem jó. Nem fog gyorsabban ürülni. Az ereket ne úgy képzeld el, mint egy kanálist. Ha beleöntök egy vödör vizet, akkor kimegy a trutyi.

Kikezdhető érvelés, de gondolj bele: van kb. 5 liter vér az ereidben. megiszol egy liter vizet, akkor 6 liter folyadék lesz az erekben? Egyáltalán nem fog változni, illetve csak egészen minimálisan. Gyakorlatilag semennyire. Nem hígítja fel az alkoholt.

2017. ápr. 16. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!