Ha van kipörgésgátló a hátsókerekes autóban, akkor is élvezetesebb vezetni, mint egy elsőkerék meghajtásút?
Igen.
A legtöbben ki lehet kapcsolni az elektronikát vagy részben vagy teljesen, de ezt csak nagy, nyitott, elhagyatott helyen vagy pályán szabad kipróbálni, főleg ha nincs tapasztalatod hátsókerekes autóval.
És általában bekapcsolt elektronika mellett is lehet vele "játszani", de azt is ki kell tapasztalni és gyakorolni. És ezt semmiképp ne a belvárosi körforgalomban vagy a zsúfolt teszkóparkolóban tedd meg.
Biztos, hogy jobb de biztos hogy azt akarod?
Csak egy pelda a nehai elsokerekes automrol amiben a motor pont az elso tengelyen csucsul, hosszu mint a bun a kasztni, es hatul 0 suly. Na nekem minden korforgalomba elindul a hatulja kifele, ha egy kicsit jobban felfujom a hatsokat. Hatsokerekest is kergettem, talan az egyik legkegyetlenebb gyari beallitassal. A gazpedalra csak raneztel es roffent a 200 paci, motor elol hatul semmi. Meg az utanfutott is keresztbe rakta.
Ha Neked ez elvezet HAJRA igen elvezetesebb,az elsokerekes csodamon persze emiatt ketszer csereltem felnit meg elso lengokart mert csak a padka fogta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!