Kipörgésgátló visszajelzés?
Miquel bácsi, ezt nem tetszik tudni?
A kipörgésgátló a kerék kipörgését gátolja meg. De hóban nyilván pörögne az a kerék nagyon, ezért villog az ESP minden elinduláskor. A gázt is képes elvenni. Én például a tegnap, történetesen egy Focussal, el sem tudtam indulni egy emelkedőn, amíg ki nem kapcsoltam az ESP-t.
Na ez az! Ez egy nagyon jó példa, honnan tudná szegény....De ha vesz egy TV.-t annak elolvassa a használati utasítását!
Itt nem csak a tulaj hibás, hanem a kereskedők is! A jogsi megszerzéséhez szükséges oktatásokon miért nem tanítanak ilyeneket???
4-es
Milyen egy vadállat autód van :D
Én valamelyik nap mentem kettesben 80-nal, pedig valójában csak 30 körül lehetett az. :D Pedig még hó sem volt. Volt is gumiszag.
Bekapcsolt kipörgésgátlóval viszont elveszi az elektronika a gázt, és ilyet nem lehet csinálni.
#4 Érdemes lenne meglátogatni egy gumist, ha nem valami sok száz lőerős turbós géped van.
5.ben 60 az ~ 1400as fordulat alatt környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!