20-on évesen Ti melyik autót választanátok ezek közül?
A keret 1.5 millio Ft mindenképp valami sportosabb autót szeretnék, havi pár száz km-t használnám, így még a viszonylag magas fogyasztás is beleférne.
Ideáig ezek azok amik közül valószínűleg választani fogok:
Tehát:
Mazda MX5 NB 1.8
Mazda RX8
E46 325Ci
Lexus IS200
Hyundai Coupe 2.0
Honda Prelude 2.2 VTi
Legszívesebben az RX8-at választanám, de az a legbizonytalanabb autó, lehet 1 éven belül a vételárát még 1x ráköltöm, az meg nem pálya...
E46 is nagyon tetszik, de abból napi szinten majdnem többet látok mint Swiftből, és nem nagyon akarok beállni a sorba. Meg Magyarországon az egész BMW téma olyan érdekes...
Mx5-öt egyszer vezettem, az nagyon megfogott, bár külsőre nem igen tetszik,+csak 2 személyes, de a vezetési élmény mindenért kárpótolna.
A Japán e46 is eléggé tetszik, de az picit gyenge szerintem, és ugyanez a helyzet a Hyundai-al is, bár vezetni nem vezettem még őket. Kár,hogy az is300 errefelé nagyon ritka, ha gyakori lenne és meglenne 1.5m ból ki sem írnám ezt a kérdést :D
Maradt a Honda, ami számomra nagyon pofás kis autó, pörgős 185le-s 2.2-es vtec motorral, csak sajna elől hajt, de ezt leszámítva nagyon jó lehet.
Ti melyik mellet tennétek le a voksotokat, és miért? Valamit ezeken kívül valami hasonló árú, stílusú autót ha tudtok ajánlani azt megköszönöm.
20 évesen mindenképp olcsó fennntartású és nem elromlós autót. Akkor maradnak csak a japán autók. Lexus IS kicsit drága lesz és olcsón csak valami széthajtottat kapsz.
Mazda és a Honda is már elég határeset. Nem olcsók a jó állapotúak.
Suzuki - megjegyezted hogy nem akarsz tömegautót - Suzukiból van 489ezer darab most Magyarországon. Nem kevés de te feltűnő akarsz lenni és ezért ez is kiesik.
Marad a Hyundai Coupe ami ritka is nem is túl drága és a fenntartása is olcsó. Még aránylag modernnek mondható formái vannak és még olcsón is kapsz jót belőle.
Az eredmény:
Hyundai Coupe
Hogy legyen mellé választási lehetőség ezért nézz utána még a Toyota Celica-nak amire szintén csak jókat lehet mondani.
Nálam alapból kiesnek a négyhengeresek mert élvezeti cikként tekintek az autókra és nem szeretem a négyhengeresek által keltett rezonanciákat. Pár hétig négyhengeres, teljesen egyszerű autóval kellett járnom. Hát minden bajom volt...
Nem szeretem a nagyon fent teljesítő motorokat sem. Fordulat növekedéssel romlik a hatásfok és ugrik a fogyasztás. Az csak egy erőltetett 185 lóerő. Gondolom ebből már világos számodra , hogy jó irányba kutatsz.
Lexus IS200 bár IS3000 még jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!