Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes manapság w124-es...

Érdemes manapság w124-es mercedest venni még?

Figyelt kérdés

Első autónak lenne. Mivel híres a megbízhatóságáról és a kényelméről ezért választanám ezt a típust.

Milyen összegért lehet kapni jó példányt ezekből?

Ha valakinek esetleg van ilyen típusú autója akkor annak a véleményére , tapasztalataira különösképpen kiváncsi volnék.

#autó #vétel #merecedes
2017. ápr. 8. 18:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kb amugy nagyjábol ennyit is terveztem kiadni rá 500 ezertől 1 Millióig. Kedves utolsó válaszoló szétnézek akkor ilyen csoportokba hátha vannak ott jó állapotúak ilyen árkategóriában. Amugy inkább fizetek többet egy régebbi jobb állapotúért mint egy újabb rosszért.
2017. ápr. 11. 17:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom az patika állapotú lehet neki ennyiért nem?
2017. ápr. 11. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Most magasan van az ára, érdemes várni, vagy vegyél egy lepukkadt példányt és újítsd fel. Bohócokkal meg ne törődj, nekem mióta mercim van minden napot bánok, h nem azt vettem elsőnek. Mindenki pofázik itt össze-vissza, vegyél eggyet és hajtsad míg megteheted. Ha nem veszed meg, és később meg igen, az olyan lesz mintha 80évesen kefélnéd meg azt, akibe 20évesen voltál szerelmes -by W.A.-.
2017. máj. 22. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Én 2 misiért vettem. Általában 2-évente cserélnem kell az autót mert megunom. Ez már öt éve meg van. :)
2017. okt. 5. 00:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Pénztemető minden téren, a 300d alatti dízelek sehogy nem mennek. Fogyasztás körül is akkora ferdítések vannak. Volt 6 évig a családban, nem kevés pénzben állt...
2018. jún. 1. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Elég olcsó pl az alkatrész hozzá. Pl:

BOSCH (0434250128)

Porlasztócsúcs

Származási hely:

Németország

Garancia:

24 hónap

Minőségi osztály:

Premium

7.715 Ft

2018. jún. 5. 00:27
 17/18 tete0123 válasza:
Ha ennyire pénztemető az autó akk nem futna ilyen sok az utaok. Erre ahol en lakok kb annyit latok mint ezt a 2es swiftet. Én is ilyen autoban gondolkodom mert sok embertől halodtam h megbizhato motorja van. S szerintem ha kötelezőkre oda van figyelve csereje. Akk meghalalja es akk elmegy meg 1milkánam több kmert is. Mar elég jóaron hozzájuk lehetjutni.
2018. aug. 7. 20:45
 18/18 anonim ***** válasza:
6... Mindenhova csak ezt tudod írni? Ha nem értesz hozzá akkor ne mondj róla inkább semmit. Nem gondolom úgy hogy ez olyan lenne amilyennek te leirtad, w124 tulaj vagyok és nekem bevallt.. Ebbe még motor van..
2019. jún. 11. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!