A légkondi miért nem lett még kötelező felszereltsége egy autónak?
Tapasztalatból tudom,hogy nagyon nehéz nélküle.
Az én autómban volt, amikor elromlott,nem fújt hideget,pedig drága autó volt (Audi).
Szakadt rólam a víz.Nem tudom, ki hogy van vele, de én utálom, ha 90 km/h-nál azt a zúgást, huzatot, ami a lehúzott ablak miatt keletkezik.
A nagy meleg csökkenti a sofőr reakcióképességét,nehezebben tud koncentrálni.
Továbbá, büdös izzadt is lesz, elég igénytelenül tud kinézni.
Szerintem a manuális légkondit simán kötelezővé kellene tenni.
" vannak emberek, akik megvannak nélküle, sőt, ha van az autóban, akkor sem használják."
Igen, vannak "érdekes" emberek, akik olyan összeesküvéselméletekről olvastak és elhiszik,hogy a légkondi maga a sátán, rákot kelt, öregít,reumát okoz....stb
Szerinted. Nekem meg van légkondim, de nem használom.
Nem tudom még gyártanak-e légkondi nélkül autót, de lényegtelen is. Hadd ne a Te igényeid határozzák meg a jogszabályokst, kínálatot.
___
Szerintem nagyon rossz íze van az ecetes chipsnek, be kellene tiltani, úgy sem szeretem.
"Igen, vannak "érdekes" emberek,"
Kerdező te pont az vagy......
90km/h-nél még hagyján, de 130-nál órátok keresztül már simán halláskárosodást is okozhat a szélzaj. Arról nem is beszélve, hogy ha nem akarsz megsüketülni és felhúzod az ablakot, akkor az utastér szempontjából mindegy hogy mész vagy állsz a tűző napon, 60 fok fölé simán felforrósodik.
Nekem is automata díigit klímám van, de nem az fűt. Ha kikapcsolom a klímakompresszort, ugyan úgy van fűtésem.
Ez olyan dolog, hogy télen rossz fagyoskodni, ezért tegyük kötelezővé a fűtést. Aki nem akarja használni, annak ez egy újabb felesleges adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!