Kerti Józsefné kérdése:
Mi a kötelező felszereltség egy albérletben?
Figyelt kérdés
35 ezer forintért kivettem egy albérletet, ahol a helyiségekben nem volt világítás, mert még a foglalatokat is leszerelte a főbérlő illetve a konyhából a csapokat és a mosogatót is. Ez jogos, vagy van valami jogszabály a kötelező felszereltségre?#albérlet #kötelező felszereltsége.
2014. aug. 27. 20:20
1/2 anonim válasza:
Szabály az nincs. A józan észt kell használni. Ilyen albérletet nem vesz ki senki, aki valóban lakni is akarna.
2/2 anonim válasza:
én nem vettem volna ki a helyedben. nincs jogszabály arra, hogy legyen bármilyen kötelező felszereltség. de alapvető dolgok nélkül nagyon nagy balekság kibérelni. világítás, fűtés mindenhol, wc, mosdó, zuhanyzó az illemhelyen, mosogató/csap a konyhában, egy hűtő sem árt. ezeknek még egy bútorozatlannak hirdetett albérletben is meg kéne lennie. jogosnak jogos tőle, csak szerintem őt is meglepte, hogy van aki így is kivette 35ezerért. talán ha 10ezret kérhetett volna ezért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!