Miért közlekednek idióta módon a furgonosok?
Egyik eset: megyek az elkerülő úton 90-nel, szemben jön egy kamion, a furgon meg elkezdi előzni szép nyugisan. Nappal volt, de felnyomtam neki a refit, hogy lássa a vakegér, hogy ott jövök. Annyira le kellett lassitanom, hogy 3.-ban majdnem rángatott a motor. Ja, és a végén ő mutogatta nekem a középső ujját. :-)
A másik : szintén azon az úton, ahol mérni is szoktak, jött szembe három furgon, 1 km-ként kb. Na egyik sem villantott, hogy mérnek. Csak egy KAMIONOS az utolsó pillanatban. Ezt azóta sem tudom feldolgozni, mert a kamionosokkal eddig csak negatív tapasztalatom volt, nem fékeznek, ha előzik őket és odaér a szembejövő, le akartak szorítani, refivel jött mögöttem, majdnem becsúsztam a kamion alá, mert nem adta meg az elsőbbséget stb.
Furgonosok? Ide most csak 5 betüs szavakat tudnék írni! :-)
Egy biztos, ezután furgonosnak villantani?! SOHA!
7-es
A kamionosok általában sokkal rendesebben, és egész normális emberek kamionoznak, a tévhitekkel ellentétben. Lassítani tényleg nem szoktak, de nem azért, mert köcsögök, hanem mert nekik sokkal nehezebb a 40 tonnával lassítani, majd visszagyorsítani, ez nem is várható el tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!