Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapesten milyen autók...

Budapesten milyen autók közlekednek? Fiatalok vagy öregek?

Figyelt kérdés
Észrevehető,hogy főváros ? Sok sportautó és luxusautó közlekedik vagy inkább az átlag autók jellemzők még mindig ? Vidéken élek jelenleg még a kétezres években éltem ott utoljára így nem tudom,hogy mi változott ott az utakon.

2016. jan. 31. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Az autók többsége megfelel a magyar átlagnak. Persze a fővárosban azért nagyobb az esély, hogy egy-egy luxus kocsit lásson az ember. Ugyanakkor szintén nagyobb az esély arra, hogy volt KGST-s kocsikkal találkozzunk. Nekem még mindig hihetetlen, hogy a fővárosban vígan futkároznak az Ikarus 260 és 280 autóbuszok, a szülővárosomban már jó ideje nem látni ilyent.
2016. jan. 31. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Az átlaghoz képest sok a leharcolt nyugati prémiummárka. Nem különösebben mutatós a felhozatal egyébként, leszámítva talán a kiemelkedően gazdag részeket.
2016. jan. 31. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
BP elég nagy, nem mindegy, hogy melyik részén jársz. Autók tekintetében is van ahol sokkal több drágább autó fordul elő.
2016. jan. 31. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!