Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsont, vagy inkább valami mást?

Simsont, vagy inkább valami mást?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok 100kg/190cm. Legalább 10 éve vágyom egy motorra és most megtehetem, hogy megveszek magamnak egyet. Mivel ez inkább egy gyerekkori álom újraélése lenne, így inkább nem áldoznék rá sok pénzt, valamint nem tennék nagymotorra jogosítványt se, ezért a gyermekkorom kívánságát teljesítve vennék egy Simsont. Ami utamba áll az átlagon felüli méreteim és az, hogy egy hegyes vidéken lakom, ahová a mázsás testemet nem biztos, hogy örömmel felvinné egy simson.

Tudnátok hasonló motort ajánlani, aminek nem jelentene gondot a lejtők leküzdése murván egy mázsával a hátán?

Nem hinném, hogy évi 10-20 alkalomtól többször tudnék elmenni motorozni és azt se gondolom, hogy ez tovább tartana, mint 1-2 év. A legjobb lenne kölcsönözni valakitől, de mivel nemrég költöztem senkit sem ismerek, jah és a szereléshez se nagyon értek, legalábbis eddig nem nagy szükségem volt eme tudásom gyakorlásához.

Összegezve jó lenne nekem egy Simson? Nem lenne túl kicsi/gyenge? Vagy inkább ajánlotok valami más márkát? Jogosítványt nem gondolom, hogy hosszútávon megérné csinálnom.

Csak olyanok érdekelnek, amikért a rend őrei nem szólnak.

2017. ápr. 1. 00:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3.5L + - 0.5L.

Egy jó Simson pedig 2l alatt kényelmesen elmegy.

Bizony,a semmiből nem lesz 6,8Le.... :-))

2017. ápr. 4. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja 30nál. 30nál a robogó is kijön 2ből.

Egy tuningmentes robogó általában akkor eszik már 3.5L felett amikor már kopott a varió szíj.

2017. ápr. 4. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan tempónál a robogó nem eszik mint a simson, lehet még kevesebbet is. Nekem a Gilera robogón annyi a változtatás, hogy első kötelező szervízkor kapott egy fojtás nélküli kipufogó rendszert. Így 90 körül van a vége, 80-al meg folyamatosan tudok menni vele, és még ekkor sem eszik 4,5 fölött.
2017. ápr. 4. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:

"és még ekkor sem eszik 4,5 fölött."

És az jó? :-) Középkategóriás kombi diesel autóm elmegy ennyivel... :-)

2017. szept. 25. 13:46
 15/16 anonim ***** válasza:

okés, neked dízel autód van, nem robogód, értelemszerű, hogy annyit eszik. Nekem nemsok a 4,5 liter, nem a kenyér árából tankolom. A 250-es kétütemű sportmotorom 14-16 litert harap 100 km-en, ez csak pálya motor, szóval nem közúton használom, mellette az 500-as kétütemű gyorsasági szintén nem takarékos jószág, gondolhatod, hogy az mennyit harap, bár azt igazából nem tudom kimotorozni, egyszer volt rendesen megtekerve egy olasz versenypályán, ahol volt hozzá normális pálya, de igazából nem ezen van a hangsúly, hogy mennyit eszik.

A simson kevesebbet harap, de mellé egy állandó szopóroller, oké, vegyed, ha imádod az orális szexet, mert amelyik hajtva van, az igazán bütykölni kell, mellette egy normális robogót tekerhetsz, nem igazán fogja beadni az unalmast, ha nem tákolva van.

2017. szept. 25. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:

" ha nem tákolva van."

Igen,ha nem tákolva van egy simson pont ugyanolyan megbízható mint egy hasonló korú és állapotú robogó vagy bármi más...

Egy motor általános műszaki állapota mindig a tulajdonos igényességét és hozzáálást tükrözi márkától függetlenül.

2017. szept. 25. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!