Milyen motort érdemes venni ha friss jogsis vagyok? Simsont vagy inkább robogót?
#1-es: Mindkettő ugyanaz.
Azt választod, amelyik jobban tetszik. Nem nagy kunszt egy Simsont vezetni.
Simsont.
Sokkal strapabíróbb!
Elmegy terepen és országúton is. :)
#2es
A simson az motor (pontosabban manuál váltós smkp) a robogó az pedig robohó és pont, váltós smkp-t nem nevezünk robogónak, nem mindegy, hogy melyiken tanul.
#6: Én nem abba kötöttem bele, hogy Simsont vagy robogót vegyen, hanem a "motorozni akarsz vagy robogózni?" kijelentésbe, mert ez azért durva.
A robogó is motor, mert ugyanúgy Otto-motor hajtja, mint a többit. A robogó attól még, hogy CVT váltós (automata) attól még motor, hogy nem kell kuplungolni...stb. Ennyi erővel az automata váltós autó sem autó?!
Sőt ennyi erővel a chopper sem motor, az csopper. És egy 180-250-500-as robogóra szintén merész ez a kijelentés.
Nekem ez csak azért irritálja a csőrömet, mert ahogy tapasztaltam nem sok "motoros" int vissza a robogósoknak, jóval kevesebben, mint máson ülve. Szerintem a 2 kerék összeköt minket, szóval össze kellene tartanunk.
Dugóban és pl. Pesten nagyon kényelmes az automata váltó. Sőt hosszabb utakon sem kell erre figyelni.
Van akinek a kényelem (pakolhatóság -> robogó) és van akinek az élmény fontos. Szóval kinek pap kinek papné. Az automata váltós autót minek lehet nevezni, ha már az sem autó. 4 kerekű robogó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!