Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort érdemes venni...

Milyen motort érdemes venni ha friss jogsis vagyok? Simsont vagy inkább robogót?

Figyelt kérdés

2014. nov. 11. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én Babetta után ültem robogóra, majd utána Simsonra. Akkor még karburátor és gyújtáshibásan a végsebessége maximum 50-55 km/h volt, de azt az érzést soha nem felejtem el. Az első utam, végre manuális váltós motorral! Fantasztikus érzés volt. Szóval én azt gondolom hogy még egy félhalott Simson is nagyobb feelinget ad, mint egy robogó. Viszont egy mai robesz már modernebb, praktikusabb, városban abszolút előnyösebb. A simson.hu cikke egész jó, abban egészíteném ki hogy egy jó hűtés és egy fasza motorolaj esetén a magas fordulat nem szokott különösebb gondot okozni a robogóknak. Az sem teljesen igaz, hogy egy átlag Simson otthagy egy átlag robogót végsebességben, az Aerox és egyéb nagytestű társai ki tudnak 80-ig pörögni. Viszont az ilyen Honda Dio, Yamah Jog-ok nem ellenfelek.
2014. nov. 15. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:

11.

"Az első utam, végre manuális váltós motorral! Fantasztikus érzés volt."

Hát igen,azt a feelinget nem lehet leírni.

Érezni kell! :)

2014. nov. 16. 16:26
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. nov. 28. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
milyet vettél végül ?
2014. dec. 30. 08:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Mit vettél?
2016. szept. 13. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!