Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a Porschét szerinted...

Ezt a Porschét szerinted fotóznák az emberek? Képért kattints!

Figyelt kérdés

Szerinted az alább csatolt Porsche az a kategóriájú autó már, amit az utca embere akár megállna lefotózni?

[link]

2017. márc. 28. 20:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

Sok extra nincs benne, úgyhogy nem.

Egyszer láttam egy 356-ost. Gyári patika állapotban, a mitfaher előtt korabeli stopperóra a műszerfalon... Na azt körbefotóztam! :)

Ha erre marhára vigyázol és átlépi a 30 évet, na akkor ez is igazán exkluzívvá válik :D

2017. márc. 29. 06:31
 12/20 anonim ***** válasza:
35%
szegeny 911es, hogy elbantak vele.
2017. márc. 29. 07:22
 13/20 anonim ***** válasza:
A Porsche itt Budapesten nem rendkívüli látvány. Maseratiból is van jó pár. Ferrarit is látok évenként egyszer-kétszer, bár az valóban ritka, vagy csak nem jó helyeken járok :)
2017. márc. 29. 08:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Én tegnap egy sima HRV Hondát fotóztam. Mert most megy a beszélgetés a férjemmel, milyen terepjáró is lenne jó nekünk...

Nem tudom, milyen burokban élsz Pesten, de bizony tucat autó a Porshe.

2017. márc. 29. 11:57
 15/20 A kérdező kommentje:
# 12: a képen nem 911 van, hanem Cayman :)
2017. márc. 29. 13:28
 16/20 A kérdező kommentje:

# 14: nem tudom mit nevezel tucatnak. A Porsche sokféle modellt gyárt, a Cayenne valóban elég sűrűn látható, de nekem ne mondd azért hogy mindenfele 911-et látszi :)

és akkor még a Cayman-ről ami a képen van nem is beszéltem, amiből összesen 4db eladó van az egész országban :)

2017. márc. 29. 13:38
 17/20 anonim ***** válasza:
A ritka kocsikat fotózzák egy egyen Porsche ami bárkinek lehet pénzért nem, minek fotózza le bárki is? Max megnézi pár gyerek h hű azt ennyi...
2017. márc. 29. 17:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem. Ha 959 lenne, akkor már viszont igen :D
2017. márc. 30. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem az OT ladámat már láttam, hogy fotózzák párszor :D
2017. ápr. 11. 23:34
 20/20 anonim válasza:

Umm, nemtudom miről beszéltek, ez egy Cayman Techart GT Sport (Magyarországon egy ilyen sincs), én még nyaraláson láttam egyet, nagyon megörültem neki!

Hát és persze hogy lefotóznám. De egy sima caymant nem fotóznék le. És szerintem az utca embere is lefotózná, benne volt a Halálos Iram 4-ben. Itt a kép arról amit láttam: [link]

2018. febr. 25. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!