Passat b6 hátsó szélvédőn lévő, elektromos árnyékolóra sín?
A tuskó azt javasolja, hogy vidd el, és mutasd meg konkrétan, mi kell, mert nem biztos, hogy be tudták azonosítani. Egyébként nem akartam nagyon bunkó lenni, csak azt veszem észre, hogy sokan heteket töltenek el neten való keresgéléssel a spórolás reményében, ahelyett, hogy a legkézenfekvőbb megoldást választanák, vagyis magát a gyártót.
Én is jártam így, amikor szőnyeget kerestem az autómba. Beszéltem bontósokkal, néztem utángyártottakat, feltúrtam az autóalkatrészes oldalakat. Volt is sok minden, nem is nagyon tudtam volna választani. Aztán elmentem a márkakereskedésbe is megkérdezni. Eléggé meglepődtem, hogy olcsóbban tudtam megvenni a gyári szőnyeget, mint amennyiért utángyártottat találtam.
A te eseted persze bonyolultabb, de ne add fel. Ha ki tudod szedni az alkatrészt, vidd el a márkaszervizbe, mutasd meg, cikkszám alapján azonosítsák be. Ha úgy is 150 ezret mondanak, akkor szívás, de meglepne, ha így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!