Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hitelre megvenni egy másfél...

Hitelre megvenni egy másfél milliós autót?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, egy öreg autóm van jelenleg. Le szeretném cserélni de nincs nagyobb megtakarításom.

Nemrég lettem szingli, és bár tény hogy nem az autón múlik, de sokan mondják hogy nem illik a stílusomhoz már, és egy komolyabb autó kellene, hiszen az is sugároz egyfajta magabiztosságot (önfeledt vigyor miközben vezeted :D)

Ha magamnak spórolnék 2-3 évbe biztosan beletelne mire tudnék venni egyet hasonlót.

Szép vagy sem, sokszor irigykedve nézek húszéves srácokra ahogy feszítenek a passatban, audiban, merciben vagy bömösben. Teljesen mindegy hogy az övé vagy sem, meg lehet az is hitelre van, de van.

ilyenkor úgy érzem hogy semmit sem értem még el az életben. Ami bár lehet hogy tényleg így van, de legalább egy álmomat egy jó autót szeretném ha megvalósulna.

2017. márc. 20. 12:55
1 2 3 4 5
 41/50 Beviz Elek ***** válasza:

Nekem kényelmetlenebb mert le van ültetve a francba, toronymerevítő is van berakva, így nagyon feszes, de a kanyarokat padlógázzal lehet tolni :D Egyébként 1800km is teljesíthető vele tankolásnyi megállással.

A biztonságra nem tudok mit mondani, nem törtem még össze szerencsére. A kemény futóművet leszámítva kényelmes, a kagyló bőrülések öv nélkül is nagyon jól tartanak és hosszú távon sem nyom.

Szóval összességében... Nem azért vettem ezt mert annyira gazdaságos, hanem azért mert megbízható és ha beleülök, ránézek, egyből magamhoz kell nyúljak. Vezettem 2016-os Passatot, nagyon tetszett, de vártam hogy visszaülhessek a 20 éves hulladékomba :D

2017. márc. 26. 13:31
 42/50 anonim ***** válasza:

Szóval akkor nálad is Passat. :) Nekem is az van, most lesz idén 18 éves. Főnököm céges új Passatjában ültem már párszor, de engem se fogott meg. Franc tudja, miért, de a sajátomban kényelmesebben, jobban érzem magam. Persze azért elfogadnék egy újat, ha hozzám vágnák. :)

2017. márc. 26. 13:46
 43/50 Beviz Elek ***** válasza:
Nem Passat. Nissan :)
2017. márc. 26. 13:57
 44/50 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból, Nissan mi? Primera?
2017. márc. 26. 14:04
 45/50 Beviz Elek ***** válasza:
Bizony! SE rengeteg GT alkatrészzel
2017. márc. 26. 14:21
 46/50 anonim ***** válasza:
Az még igazi japán, ugye? Utána jött a Renault-s kooperáció.
2017. márc. 26. 14:40
 47/50 Beviz Elek ***** válasza:

Ez igazi olyan japán amit Anlgiában gyártottak :D

2000-től Renault, az enyém 1997-es

2017. márc. 26. 15:09
 48/50 anonim ***** válasza:
Oké,. de a lényeg, hogy még nem a franciás változat. Nekünk is volt, csak nem kombi, és nem dízel. Jó kis kocsi volt, sokági bántuk is, hogy egy nyomorult 307-esre becseréltük, pedig a 307-es új volt, a Primera meg már 13 éves.
2017. márc. 26. 15:11
 49/50 Beviz Elek ***** válasza:
Nekem sem kombi és nem is dízel, azt nem én írtam. Szedán, 2.0 benzin. :)
2017. márc. 26. 15:19
 50/50 anonim ***** válasza:
Bocs, akkor kevertem itt a dolgokat. Mindenesetre pár hozzászólás alatt kiderült, hogy se nem Passatod van, se nem kombi, és nem is dízel. Egész jó találati arány részemről. 0% ... :D
2017. márc. 26. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!