Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hitelre megvenni egy másfél...

Hitelre megvenni egy másfél milliós autót?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, egy öreg autóm van jelenleg. Le szeretném cserélni de nincs nagyobb megtakarításom.

Nemrég lettem szingli, és bár tény hogy nem az autón múlik, de sokan mondják hogy nem illik a stílusomhoz már, és egy komolyabb autó kellene, hiszen az is sugároz egyfajta magabiztosságot (önfeledt vigyor miközben vezeted :D)

Ha magamnak spórolnék 2-3 évbe biztosan beletelne mire tudnék venni egyet hasonlót.

Szép vagy sem, sokszor irigykedve nézek húszéves srácokra ahogy feszítenek a passatban, audiban, merciben vagy bömösben. Teljesen mindegy hogy az övé vagy sem, meg lehet az is hitelre van, de van.

ilyenkor úgy érzem hogy semmit sem értem még el az életben. Ami bár lehet hogy tényleg így van, de legalább egy álmomat egy jó autót szeretném ha megvalósulna.

2017. márc. 20. 12:55
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

utsó 16 éves verda...

nekem meg 32...

és csodálja itt mindenki hogy szeretnék újabbat?

2017. márc. 20. 17:51
 22/50 anonim ***** válasza:
28%

A kérdező kommentje:

"nem döntöttem el."

Dehogynem, csak várod a megerősítő hozzászólásokat.

"sajnos nem igazán tudom elfogadni, hogy nekem nem telik még ilyenre sem. és tényleg nem egy 10 millás autóról beszélünk ami elérhetetlen."

De bhaszod, neked ez is elérhetetlen. És ha lesz ilyened, akkor majd vágysz a tízmillásra, ha tízmillás lesz, akkor a harmincmillás miatt fogsz hisztizni. Nőj már fel!

"ez nagyon nagy hiba, hogy túlságosan adok mások véleményére de mit tudok ez ellen tenni?!"

Például megpróbálsz felnőtt ember módjára, értelmesen viselkedni. Még ha nehezedre esik is.

"Fogadjam el h nekem még egy sz/*/ros passatom sem lesz az életemben?"

Fogadd el, hogy most nem engedheted meg magadnak.

"Aki meg él a mamhotelba otthon virítja az ájfon 6ot, meg a 530d-t? Valamit valamiért?!"

Kifaszt érdekel? Másnak meg három Lamborghini áll a garázsban. És? Tényleg ennyire gyerekes vagy 26 évesen? Szánalmas. Szerintem ezért nincs csajod, nem a verda miatt. Képzeld, van aki autó nélkül is tud csajozni...

2017. márc. 20. 17:56
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen torzul látod a világot, a fogyasztói társadalom teljesen átmosta az agyad.
2017. márc. 20. 17:57
 24/50 A kérdező kommentje:

igazatok van.

jah fel kéne nőni...bár el tudnám fogadni magam.

nem várok én semmit ettől az oldaltól.

torzul látom a világot, de van értelme másképp látnom? Aki pénzesnek mutatja magát megkap mindent. Aki átlagosnak az senkit sem érdekel.

2017. márc. 20. 18:07
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba vagy és makacs.

Az oldalt hibáztatod? Ne röhögtess. Hibáztass minket, ha már mindenáron hibáztatni akarsz valakit. Mert magadat biztos nem fogod. De tulajdonképpen akkor mégis mit akarsz tőlünk? Elmondtuk a véleményünket, ami elég egybehangzó. Erre te meg vagy sértődve.

Ismered azt a szólást, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter? Gondolkozz el rajta.

2017. márc. 20. 18:09
 26/50 A kérdező kommentje:
és mégis együtt kell élnem magammal...szörnyű mi?
2017. márc. 20. 18:15
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek, nekem mindegy.
2017. márc. 20. 18:22
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a kora zavar, pont eladó a 19 éves kocsim. 250-ért viheted :)
2017. márc. 20. 18:49
 29/50 anonim ***** válasza:
71%
Mindig röhögök ezeken a hiteles kamumilliomost játszó majmokon,zsíroskenyérre nincs pénze,még ki se fizette amibe " feszít" (még a kerek légynapszemcsi is hitelre van) de ezek néznek le másokat akik szerényebb,de saját autóval járnak. Mit értek ezek el szerinted te szerencsétlen áruld már el? Bementek egy bankba,és felvettek 40 év hitelt csak azért h lámpától lámpáig "menők legyenek",otthon meg egy kutyaólba nyomorognak egymás fingján szívják tízen egy négyzetméteren ,amikor meg már nem tudja fizetni a végrehajtó arcán látja meg előbb az "önfeledt vigyort" miközben vezetik el előle a saját autójának hitt,bankos autót,aminek a közelében nem járt soha tulajdonjogilag. Meg ez a passat stb tucatfos... akkor már egy rendes autó,nekem ezek mind csak egy nevetséges kirakatpolitikát folytató kisebbségi komplexusos lúzer emberek,akikre csak a szánalom jut. Aztán siránkoznak és a lakáshitelesek közé sorolják magukat. egyáltalán nem sajnálok egy marhát sem aki csak azért eladósítja magát mert " a 200 ezres autóban nem tud feszíteni".. Eleve akit tisztelnek,akire felnéznek annak mindegy mibe ül,ha a kocsin múlik a dolog akkor régen rossz. De ez a magyar marhák észjárása,keres 100 nettót,mosóporra nincs pénze de neki mindenáron új autó kell,a 10-16 éves már nem jó neki mert az nem 4 keréken gurul és nem tűnik ki a betondzsungelben a parkolóban . Szóval ha te ezekre irigykedsz ,az elég röhejes.
2017. márc. 20. 19:11
 30/50 veterán vas ***** válasza:
100%

Gondolkodjunk pozitívan. :)

-megvalósul a terved

-veszel föl hitelt

-megvásárolod az autót

-fölszeded vele álmaid nőjét

-becuccoltok, és elindultok egy kellemes hétvégére valahova

.......... majd közlöd a barátnőddel, hogy most fizetted be az esedékes törlesztést, így nem maradt pénzed tankolni.

Hangulatos szituáció lesz, ahogy magadban ücsörögsz a megvalósult álmodban, egy kiszáradt tankú autóban. :(

2017. márc. 20. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!