Hitelre megvenni egy másfél milliós autót?
26 éves vagyok, egy öreg autóm van jelenleg. Le szeretném cserélni de nincs nagyobb megtakarításom.
Nemrég lettem szingli, és bár tény hogy nem az autón múlik, de sokan mondják hogy nem illik a stílusomhoz már, és egy komolyabb autó kellene, hiszen az is sugároz egyfajta magabiztosságot (önfeledt vigyor miközben vezeted :D)
Ha magamnak spórolnék 2-3 évbe biztosan beletelne mire tudnék venni egyet hasonlót.
Szép vagy sem, sokszor irigykedve nézek húszéves srácokra ahogy feszítenek a passatban, audiban, merciben vagy bömösben. Teljesen mindegy hogy az övé vagy sem, meg lehet az is hitelre van, de van.
ilyenkor úgy érzem hogy semmit sem értem még el az életben. Ami bár lehet hogy tényleg így van, de legalább egy álmomat egy jó autót szeretném ha megvalósulna.
utsó 16 éves verda...
nekem meg 32...
és csodálja itt mindenki hogy szeretnék újabbat?
A kérdező kommentje:
"nem döntöttem el."
Dehogynem, csak várod a megerősítő hozzászólásokat.
"sajnos nem igazán tudom elfogadni, hogy nekem nem telik még ilyenre sem. és tényleg nem egy 10 millás autóról beszélünk ami elérhetetlen."
De bhaszod, neked ez is elérhetetlen. És ha lesz ilyened, akkor majd vágysz a tízmillásra, ha tízmillás lesz, akkor a harmincmillás miatt fogsz hisztizni. Nőj már fel!
"ez nagyon nagy hiba, hogy túlságosan adok mások véleményére de mit tudok ez ellen tenni?!"
Például megpróbálsz felnőtt ember módjára, értelmesen viselkedni. Még ha nehezedre esik is.
"Fogadjam el h nekem még egy sz/*/ros passatom sem lesz az életemben?"
Fogadd el, hogy most nem engedheted meg magadnak.
"Aki meg él a mamhotelba otthon virítja az ájfon 6ot, meg a 530d-t? Valamit valamiért?!"
Kifaszt érdekel? Másnak meg három Lamborghini áll a garázsban. És? Tényleg ennyire gyerekes vagy 26 évesen? Szánalmas. Szerintem ezért nincs csajod, nem a verda miatt. Képzeld, van aki autó nélkül is tud csajozni...
igazatok van.
jah fel kéne nőni...bár el tudnám fogadni magam.
nem várok én semmit ettől az oldaltól.
torzul látom a világot, de van értelme másképp látnom? Aki pénzesnek mutatja magát megkap mindent. Aki átlagosnak az senkit sem érdekel.
Ostoba vagy és makacs.
Az oldalt hibáztatod? Ne röhögtess. Hibáztass minket, ha már mindenáron hibáztatni akarsz valakit. Mert magadat biztos nem fogod. De tulajdonképpen akkor mégis mit akarsz tőlünk? Elmondtuk a véleményünket, ami elég egybehangzó. Erre te meg vagy sértődve.
Ismered azt a szólást, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter? Gondolkozz el rajta.
Gondolkodjunk pozitívan. :)
-megvalósul a terved
-veszel föl hitelt
-megvásárolod az autót
-fölszeded vele álmaid nőjét
-becuccoltok, és elindultok egy kellemes hétvégére valahova
.......... majd közlöd a barátnőddel, hogy most fizetted be az esedékes törlesztést, így nem maradt pénzed tankolni.
Hangulatos szituáció lesz, ahogy magadban ücsörögsz a megvalósult álmodban, egy kiszáradt tankú autóban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!