Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda RX-8-ba Otto-motor?

Mazda RX-8-ba Otto-motor?

Figyelt kérdés

Mennyire költséges nagyságrendileg egy RX8-ba Otto motor beszerelése?

Háttér: Nagyon szimpatikusak az RX8-ak, gyönyörű a formatervezése. Amikor lesz lehetőségem, lehet vennék egyet. Elsősorban hobbinak és driftelésre, de úgy tudom rövid életű a Wankel benne, így ha egy rossz példányt fognék ki, ami előbb utóbb megadná magát, és nem lenne tartalék motor hozzá, akkor akár kivonnám a forgalomból és egy Otto motorral használnám hobbiból driftelésre. Ennek mekkora az anyagköltsége nagyságrendileg, megoldható-e ésszerű kereteken belül? Édesapám autószerelő, úgyhogy a munkadíjat nem kell figyelembe venni.

Köszi előre is a válaszokat!

2017. márc. 16. 14:27
1 2 3
 21/22 Beviz Elek ***** válasza:
46%

Külföldről csak akkor vennék ha egy megbízható és hozzáértő barátod mindent lerendez. Tréleren hazaküldeni egy kocsit 100-150ezer ft. Ha te utazol ki (kirepülsz majd hazavezeted), akkor számolhatsz akár 200zal is és akkor még nem robbant le a kétes előéletű autód. Igazából már nem is spórolsz rajta. Arról ne is beszéljünk hogy meglátsz egy pöpec hirdetést, kijössz és pofára esel hogy egy hulladék volt lefényképezve. Benne van a pakliban...

Viszont szerintem te még mindig be vagy állva, vagy végérvényesen elszívtad az agyad. 1 millióból te mit akarsz? LOL! Megvenni egy RX8-at és átépíteni vagy csak a motorját gatyába rázni? Azt azért tisztázzuk hogy milyen pénznemről van szó? Forint, Euro, USD, Font?

Driftelni akarsz pályán. Mit izgulsz hogy milyen kasztni van az autón ha odacsapod a falnak? Miért olyannal akarsz driftelni amit a profik nem használnak? Nem véletlen...

Van most Pécsen egy eladó 300zx szivóbenyás Nissan. 750 pénz, kasztni foglalkozós (neked pont jó), motor nagyon jó. Kicsit megpiszkálja a fater és lehet vele csapatni.

Nincs egy hónapja hogy eladtak 250-ért (ha nem alkudtak belőle...) egy elöl törött 200sx-et 2 donor kasztnival. Nem volt meg minden az összerakáshoz, de neked se lámpa se semmi nem kell a drifthez csak motor, váltó, 4 kerék. 250 pénz + legrosszabb esetben íbéjről veszel egy motort (sr20det ami belejár 500ezer kompletten) és van egy driftautód egy rakat pótalkatrésszel.

Bohóc vagy fiam, bohóc vagy

2017. márc. 20. 16:34
 22/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom hol nem tudtad követni, de mindegy is, részemről lezártam a témát, remélem másnak is hasznos lesz.

"Bohóc"? Nem ismersz, felelőtlen kijelentés. Csak azt tanácsolom, barátságosabb legyél, valószínűleg a magánéleted is meghálálja.

2017. márc. 20. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!