Autószerelő kollégák! Mazda 6-os 2004-es Diesel 100kw. Mi lehet a probélma oka? Egyszer csak eltünt az erő a motorból és nagyon nehezen is indul be. Mi lehet a hiba oka?
Előzmény igazából nem volt. Időszakosan alapjáraton leállogatott. De ezt még nem éreztem vészesnek.
Rendszeresen van szervizelve, oljacserék 10,000 km-enként, gázolajszűrő is!! És ez a hiba olajcsere után kb 1500km-re volt. Sokszor ausztriában tankolok. Nem értem Mi fáradhatott el??
adagolo sok esetben de ugye itt senki se távgyogyitó vidd el szerelőhöz..
De mormolj el pár imát, mert a denso injektor drága, de legalább NEM JAVITHATÓ, mert a gyár nem ad alkatrészt, csak cserélhető, és reménykedj.
Én műszaki meghibásodásra gyanakszom.
Most tényleg, mit vársz? Senki nem parafenomén itt. El kell vinni a szervizbe, és majd ott megmondják. Ezt nem lehet a monitor nélkül megjósolni.
Ezt a dumát :D Autószerelő KOLLÉGÁK :DDD
Azt annyit tud a kocsiról hogy nehezen indul és gyenge lett. :DD Ha tőled így kérdez valaki az autójáról, te megérzed a hibáját? Ha autószerelő lennél, akkor tudnád
hogy senki nem fogja így megmondani.
Mindenesetre, az én kocsim leáll ha melegen indítás után nem adok pici gázfröccsöt 2-3 mp-ig. Mi a baja?
Köszönöm szépen a válaszokat. A szerelő ma odáig kiderítette a dolgot, hogy valószínű a nyomás szabályzó szelep okozza a hibát.
Ha kiderül hogy megoldódott, akkor tudatom veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!