Egy 35w-os xenon erősebb fénnyel rendelkezik, mint pl egy emelt fényerejű (+120%) 55w-os halogén izzó?
Igen, sokkal fehérebb élőben. Halogénből többféle ice blue szipi szupi izzó kipróbáltam az évek alatt, de egyértelműen látszik hogy a xenon világosabb. Én egyébként merem ajánlani a 6000k-t, következő lépés a 8000k lesz.
Magyarországon is beépíthető a xenon, kell legyen lámpamosó és automata magasságállítás.
Lámpamosóhoz 2 spricni meg egy kis cső kell, 2000ft max és otthon beépíted, magasságállítás trükkösebb
Mert 4300k nem olyan feltűnő, mint 6000k, megállít, elveszi a forgalmit, szopok én is... :D
Ezzel úgy vagyok, nem olyan kék, nem basztat annyira, keveseb az esély hogy megíllít. :)
Te külföldön élsz?
Hátsó lámpámba így is belekötött már 1 rendőr meg a sötétített üvegekbe, gyárilag sötétített (füstös), kérdezi van e engedélyem a sötét hátsó lámpáról meg az üvegről, mondom nincs mert ez gyári, aszondja akkor el kell vennem a forgalmit, mert nem felel meg a közlekedés szabályainak...
Mondom uram, hány dioptriás szemüvege van? :D
Aszondja elég jól látok vele, kikérem magamnak. xD
Mondom neki, uram nézze csak meg az üvegeket meg a lámpákat, üvegeken gyári vw jelzés ott volt, a lámpákon meg Hella, vw, jelzés. Mondom tuning lámpába csak utángyárott van ugye? aszondja, hááááááááááááát igen....
Akkor van problémája? aszondja minden rendbe további szép napot, flegmán elköszönt... :D
Nem merném azt mondani hogy nyugodtan tedd be, tudjuk hogy otthon milyen a helyzet. Esetleg próbálj meg csalni kicsit, legózz bele egy magasságállítót, ha nagyon pöpec akarsz lenni, akkor automatát. Egy törött kocsiból kiszeded az alkatrészeket és megoldható, nem olyan vészes.
Milyen kocsi amúgy?
Igen, tavaly márciusban bútoroztam ki
Ez egy golf 3, de nem az a fajta vagyok, aki akkora turbót rak rá mint a tányér, meg 520es csúcsok, meg nem füstöl mint a gőzmozdony... :)
Csak hobbi szinten csinosítom, nem tuningosra de fiatalosra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!