Van olyan fehéren világító izzó amivel átmegy műszaki vizsgán?
Ha van akkor mi a típusa?
Opel Astra F-be szeretnék tenni.
Köszönjük, de ha könyvet akarunk olvasni, akkor majd keresünk egyet ;)
Ami még átmegy, az a kékbúrás sima izzó. Szebb a fénye mint a gyárinak, de attól még sárga.
Rakhatsz be xenont, kell lámpamosó spricni meg automata magasságállítás. Elvileg... Fater kocsija simán átment anélkül is műszakin.
Mennyire akarsz fehéret? Beraktam a kékbúrás trutyit, örültem hogy mennyivel királyabb. Utána beraktam a 4300k xenont, hú, de sokkal jobb. Majd beraktam a 6000k LEDet reflektorba, a xenont tűnt sárgának, szóval 6000k lett belőle. Most megy a filózás hogy vegyek-e a 8000k xenont. Most egyforma a kettő, de talán szebb a 8000k... szóval majd kiderül.
Ahogy írtam, ami még átmegy (=szabályos) az a kékbúrás sima izzó, xenon esetében pedig ha raksz automata magasságállítót és mosót.
Létezik olyan xenon ami a gyári sima foglalatba megy bele (ilyen van fateromnak, H7), és ugyanez LEDből is (ilyen nekem a H1 reflektor).
A tompított az esetemben más kérdés. A sima lámpába raktam a kékbúrás H1-eket, majd vettem egy gyári xenonos japán lámpát, amiben 4300k volt. A reflektor sima H1, abba raktam a LEDeket, a tompítotthoz pedig vettem 6000k-t.
Tehát az izzócserélgetés mellett komplett lámpatestet is cseréltem mert ez sokkal szebb
Én február elején műszakiztattam le az autómat a H7 es foglalatba hideg-fehér világítású izzó volt benne a kék bevonatos izzó, átment a vizsgán. előtte persze volt előzetesen, ott semmit nem mondtak rá, meg sem jegyezték egyedül a kézifék bowden az amit cseréltetni kellett az éles vizsgáig, nem volt gond.
Ha esetleg annyira félsz arra az időre tegyél bele egyszerű normál izzót, aztán utána berakod amit akarsz.
Különösebben nem idegeskedtem miatta. Nem figyeltem a fényképzés helye közti különbséget, de ha hivatalosan berakható, akkor mire ez a nagy izgalom? Gondolom nem árt beállítani berakás után. Fateré sem vakít egyáltalán...
Nekem D2R vagy S van, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!