Egy 35w-os xenon erősebb fénnyel rendelkezik, mint pl egy emelt fényerejű (+120%) 55w-os halogén izzó?
Részletesebben:
Occó LED (semmire nem jó)<halogén<xenon<drága LED
Nekem a 35w xenon sötétített lámpával jobban világít mint bármelyik emeltfényű 55w halogén sötétítés nélkül.
A drága LED (8+ezer ft) jobb fényt ad mint a xenon, füstfóliás lámpával is mintha nappal mennék (refi)
Értem, és milyen árkategóriába érdemes venni h1-es utólag beépíthető xenon szettet?
4300 vagy 5000k-est ajánlod?
Nem tudok ajánlani utólag beépíthetőt, én megrendeltem a jdm lámpákat amik gyárilag xenonosak voltak. Itt megjegyezném hogy trafó nem járt hozzá, az középáras ebayes megoldás lett, de izzó volt benne. Az egyik 4300k, a másik 6000k, meló után tudok képet feltölteni ha érdekel.
A refi H1 led, 6000k, az kb 9ezer ft volt/pár.
Ha érdekel a trafi linkjét is megkereshetem, kicsit több mint fél évesek
Egy halogén sosem lesz ugyan olyan. A kép kicsit csalhat, de élőben teljesen más a dolog.
Nincs 5000K-m, az egyik 6000, másik 4300
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!