Lada Niva helyett milyen autót?
Figyelt kérdés
A szempontok hogy hasonlóan jó legyen terepen és olcsón fenntartható mint a niva, csak kevésbé szervizigényes, mert nem lehet vele hosszabb útra elindulni... Szóval ötleteket várok ki mit venne vegyes használatra, kell hogy a térdig érő sárból is kihozzon, de hosszabb kirándulásra is használnám.. rendes terepjárót szeretnék nem városit.2017. márc. 13. 07:58
2/11 anonim válasza:
Korlátlanok a lehetőségek,de értelmetlen itt most márkákat felsorolni.Minden attól függ hogy Neked melyik tetszik,és mennyi a kredit rá..
Mai gyártású Range-Land roverek például messze egy kalap szart sem érnek megbízhatósági szempontból,kifekszik a váltójuk.
Vitara,régebbi Rav4 bírja a strapát,ámde ahol ezek már elakadnak a Niva röhögve elmegy.
3/11 anonim válasza:
Vannak új nivák is meg én meg a Dacia Duster 4x4 javaslom
4/11 anonim válasza:
Mennyi van rá?
Pajero, L200, Navarra etc etc.
5/11 anonim válasza:
A duster még viccnek is rossz volt....
Egyebkent meg leirhatnad mennyit szansz ra!
6/11 anonim válasza:
egyértelmű, hogy csakis suzuki jimny jöhet számításba.
tizenkét éve hajtom, és még nem kellett javítani. igaz, csak száztízezer van benne, de akkor is.
verhetetlen.
az új kiadás meg egyenesen álom.
7/11 anonim válasza:
Ne akarj olyan autót ami mindenhol jó, mert olyan nincs. Még a Mercedes G sem.
8/11 anonim válasza:
A dácsiján jót röhögtem. Jimny-t vegyél és kész.
9/11 anonim válasza:
Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol, Nissan Navara, Land Rover akármi, Toyota Land Cruiser... Van elég, és ezek fullos, kényelmes autók.
10/11 anonim válasza:
Előző jól írja, japán terepjárók verhetetlenek. Ha kifejezetten Niva alkatú kell akkor Suzuki Jimny vagy Samurai, nem tudom melyik néven hogy fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!