1-es helyett 3-asba tettem az autót indulásnál, milyen mértékben károsodhat tőle az autó?!
Megjegyzem,most fordult elő velem ez először.Kicsit figyelmetlen voltam!És mivel kisebb lejtőn indultam,nem nagyon kellet játszanom a kuplunggal,így csak kb 30 méter után vettem észre,hiába nyomom a gázt nem gyorsul megfelelően!
köszi a válaszokat!
Kész vége, veheted meg az új kocsit, ennek annyi, kuka .
Félret viccretéve, abszolút semmi baja nem lesz ettől!
Rendszeresen előfordul,hogy ha fáradtan ülök a dugóban,akkor véletlen 3-ban indulok el 1-es helyett.
Hosszútávon nem szereti a kuplung,meg a motort sem célszerű alacsony fordulaton terhelni,de egyébként semmi.
Lejtőn meg egyik dolog se kap.
Viszont azért ennyire tisztában kéne lenni a műszaki résszel.
Én egyszer 5 ből váltottam vissza 2-be négyes helyett és 50-el mentem, brutális motorfék szinte csak az öven múlt, hogy nem haraptam bele a kormányba az autónak semmi baja. Visszafele meg 30-al mentem hármasba akartam tenni de 1-be váltott, akkor se volt semmi baj. Suzuki Swift 1.3. ja és egyszer kipróbáltam milyen 3-ba elindulni, sikerült, csak nem adtam elég gázt és lefulladt :D
szóval ne parázz, nincs gond. Szerintem.
köszönöm a válaszokat!
B.Ú.É.K mindenkinek!:)
Semmi baja nem lesz.
Haverom szinte mindig kettesben indul.
Én ha hóban indulok, akkor kettesben megyek, mert úgy nem pörög ki a kerék.
Régen IFA-val meg ZIL-lel jártam, azokban az egyes csak "hegymeneti" fokozat volt, alapból kettesben indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!