Melyik turbó tisztító a jobb?
1: [link]
2: [link]
Az első egyenesen a turbóba fújják, a második csak simán az üzemanyag tartályba.
Szerintem mind a kettő parasztvakítás, nem írnak semmi konkrétumot, se összetételt, csak annyit hogy a csodaszer kitisztítja koszt, hát kösz én nem fújkálnék ilyen vackokat bele.
Főleg a második tűnik rohadt nagy átverésnek, az üzemanyagrendszerből hogy a túróba tisztítja ki a turbót?
Ezek inkább az autótulajdonos lelkének jók, hogy "most költöttem a kocsira", meg persze a forgalmazó cégnek, de a kocsinak semmiképp.
A másodikat én sem értettem, az elsőhöz videó:
Ezekben hinni kell.
Én nem hiszek.
Hát ööö izéééé, a linkelt videóval kapcsolatban:
( ha most ordas nagy fasságot mondok akkor nézzétek el nekem :D )
A videón látható műveletnél olyan, mintha a befújás után a gőz a jobb oldali csőből jönne. Az a cső viszont a kipufogódobhoz vezet! Az nem a leömlő, mert arra van felcsavarozva a turbó :D
Szóval ez a videó nettó etetés és talán az be is dől neki aki még nem fogott a kezében turbót.
Ezekben a csodaszerekben én sem hiszek, leveszed a turbót és elviszed turbós műhelybe, utána olyan lesz, mint új korában.
Pénztárcaapasztás szempontjából mindkettő tökéletes, főleg a forgalmazónak.
Ezek placebo hatással működő "folyékony autószerelők", melyekkel el lehet odaázni addig a valódi szerelő meglátogatását, amíg valamelyik turbo-alkatrész komolyabban le nem térdel.
Ha baja van, szerelőhöz kell vinni, ha nincs, kár bele a lötty is.
Akkor ez sem használ?
Amit a szívórészbe fújnak semmit nem ér, amit utólag mutattál az egy rendes turbótisztítás a kipuff oldalon. Az ér valamit, igen. De azt meg amúgy is szerelő csinálja.
A tankba önthető izé meg egyenesen vicc. Ezek a csodaszerek annyit érnek, mintha a koszos ruháidat nem mosógépben akarnád kimosni (szerelő) hanem csak kiteríted az esőre (csodaspré). Annyit is érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!