Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik turbó tisztító a jobb?

Melyik turbó tisztító a jobb?

Figyelt kérdés

1: [link]

2: [link]

Az első egyenesen a turbóba fújják, a második csak simán az üzemanyag tartályba.

2017. márc. 12. 22:00
 1/10 szántóvető ***** válasza:
100%
üzemanyag tartályba??egy kissé elvesztettem a fonalat.hogy jut el a cucc a tankból a turbóhoz?hehe.így hát az elsőt javaslom,remélem nem csinál több kárt mint hasznot..
2017. márc. 12. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Mit tisztítasz a turbón ? Ha az állítómechanika szorul, azt bentről nem igazán tisztítod, üzemanyagtartályból pedig biztosan nem. Inkább szerelőt javasolnék..
2017. márc. 12. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a kettő parasztvakítás, nem írnak semmi konkrétumot, se összetételt, csak annyit hogy a csodaszer kitisztítja koszt, hát kösz én nem fújkálnék ilyen vackokat bele.

Főleg a második tűnik rohadt nagy átverésnek, az üzemanyagrendszerből hogy a túróba tisztítja ki a turbót?

Ezek inkább az autótulajdonos lelkének jók, hogy "most költöttem a kocsira", meg persze a forgalmazó cégnek, de a kocsinak semmiképp.

2017. márc. 12. 22:35
 4/10 A kérdező kommentje:

A másodikat én sem értettem, az elsőhöz videó:

https://www.youtube.com/watch?v=mFiefVEVB-A

2017. márc. 12. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezekben hinni kell.

Én nem hiszek.

2017. márc. 12. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ööö izéééé, a linkelt videóval kapcsolatban:

( ha most ordas nagy fasságot mondok akkor nézzétek el nekem :D )

A videón látható műveletnél olyan, mintha a befújás után a gőz a jobb oldali csőből jönne. Az a cső viszont a kipufogódobhoz vezet! Az nem a leömlő, mert arra van felcsavarozva a turbó :D

Szóval ez a videó nettó etetés és talán az be is dől neki aki még nem fogott a kezében turbót.

Ezekben a csodaszerekben én sem hiszek, leveszed a turbót és elviszed turbós műhelybe, utána olyan lesz, mint új korában.

2017. márc. 12. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Pénztárcaapasztás szempontjából mindkettő tökéletes, főleg a forgalmazónak.

Ezek placebo hatással működő "folyékony autószerelők", melyekkel el lehet odaázni addig a valódi szerelő meglátogatását, amíg valamelyik turbo-alkatrész komolyabban le nem térdel.

Ha baja van, szerelőhöz kell vinni, ha nincs, kár bele a lötty is.

2017. márc. 13. 09:46
 8/10 A kérdező kommentje:
2017. márc. 13. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez szemre semmivel sem tud többet, mint egy mezei féktisztító spray.
2017. márc. 13. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit a szívórészbe fújnak semmit nem ér, amit utólag mutattál az egy rendes turbótisztítás a kipuff oldalon. Az ér valamit, igen. De azt meg amúgy is szerelő csinálja.

A tankba önthető izé meg egyenesen vicc. Ezek a csodaszerek annyit érnek, mintha a koszos ruháidat nem mosógépben akarnád kimosni (szerelő) hanem csak kiteríted az esőre (csodaspré). Annyit is érnek.

2017. márc. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!