Miért kerül manapság 200 ezerbe a jogosítvány megszerzése?
Figyelt kérdés
Plussz minusz magyar forint !2017. márc. 6. 17:27
21/30 anonim válasza:
En is most csinalom a jogsit,es most szembesultem en is,hogy jo esetben 200,de ha valaki megbukik tobbszor,akkor az mèg tobbe is kerulhet...
22/30 A kérdező kommentje:
Ugye ugye ?!?! Borzasztó !
2017. márc. 7. 14:13
23/30 anonim válasza:
Én is most csinálom. Direkt nem a legolcsóbbat választottam, de ettől még (ha nem bukok meg gyakorlati vizsgán, a többi már megvan) akkor 175-ben meg fogok vele állni. Mondták már többen, hogy vannak kedvezményes időszakok, így utólag belegondolva lehet akkor kellett volna nekiállnom...
24/30 anonim válasza:
Lehet sokallani az árakat, de központilag a három vizsga díja (KRESZ vizsga, forgalmi vizsga, és ha szükséges az elsősegély vizsga) díja fix, s azok közül egyik sem horribilis összeg.
A többi az autós iskolákon és a tanulókon múlik, kétlem, hogy a jelenlegi áraktól sokkal kevesebből lehet nyereségesen fenntartani egy ilyen vállalkozást.
25/30 anonim válasza:
Kérdező, te nő vagy, hogy ennyire szeretsz sopánkodni? Mert más értelme kb nincs a kérdésednek.
26/30 anonim válasza:
"Ugye ugye ?!?! Borzasztó !"
Annyira azért nem dramatikus... 100 a nyári gumi, 100 a téli, 100 a felni, és akkor még csak a gumit és a felnit vettük meg. :) Amikor 200-at költesz csak egy kuplung cserére, na az a borzasztó. A jogosítványt megszerezni nudli. Az, hogy vegyél utána egy kocsit, és fenn tudd tartani, az már kicsit nagyobb kihívás.
27/30 A kérdező kommentje:
Lóf'szt vagyok nő :D Nem vagyok lány:)
2017. márc. 7. 17:46
28/30 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel arra is lehetne szerintem mondani,hogy nagy kihívás,hogy életed végéig ne legyen balesete az embernek bár sokszor ez nem adatik meg !
2017. márc. 7. 17:54
29/30 anonim válasza:
Én nem bánnám, ha többe kerülne, legalább nem lenne ennyi idióta az utakon.
30/30 anonim válasza:
Hol csinálod te, hogy 200-ba kerül? Én tavaly csináltam meg a B-t akkor került 140-be úgy, hogy egyszer buktam KRESZ-ből. Most akarom elkezdeni a C-t és ez is kb. 180 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!