Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kerül manapság 200...

Miért kerül manapság 200 ezerbe a jogosítvány megszerzése?

Figyelt kérdés
Plussz minusz magyar forint !

2017. márc. 6. 17:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Így is hatalmas dugók vannak szóval szerintem nem oszt nem szoroz ha már itt a dugóknál tartunk :)
2017. márc. 6. 18:14
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 éve van jogsim, és már akkor sem futotta ki 100. A kresz kivételével minden elsőre meglett.
2017. márc. 6. 18:31
 13/30 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,hogy ha sosem próbálom meg akkor sosem fog kiderülni,hogy sikerülne e vagy sem viszont szerintem ez fog még drágulni . Ha meglenne akkor nem tagadom,hogy apuci Opeljét vinném el:) Átlag középosztálybeli családba születtem szóval nem tehetem meg,hogy vegyek egy olcsóbb kocsit és fizessem a súlyadót meg a többit rá. Amúgy is ahol én élek a huszonévesek vagy lenyúlják a szülők autóját vagy ha van nekik saját akkor pár száz ezres olcsó öreg éves autókkal járnak.
2017. márc. 6. 18:38
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly tettem le, pontosan 138-ban állt meg. Minden elsőre meglett. Ahol csináltam ott pont akció volt, de még ennél is akadt olcsóbb, csak ott rosszabb lett volna az egészségügyi "képzés". Szerintem érdemes megvárni, míg a kiszemelt helyen dobnak egy kis akciót a képzésre, ahogy észrevettem ez évente egyszer biztosan megtörténik.
2017. márc. 6. 18:48
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom valószínűnek, hogy ebből valaki meggazdagszik. Mire minden terhet kifizet az autókra, az oktatók után, a vizsgabiztosokra, stb, olyan nagyon nem vastagszik meg. Ha úgy lenne, egymást érnék az autósiskolák, és egymás alá kéne ígérniük.
2017. márc. 6. 18:51
 16/30 anonim ***** válasza:
19%

"Régen... volt MHSZ.. a benzin ára meg lehet százada volt a mostaninak"

Azzal ugye tisztában vagy, hogy az MHSZ-ből nem sok nő, kapta puszira a jogsit.

Csak a pasik kapták halomra, meg ugye picit még ott maradtak, aztán a többi kategória is az ölükbe esett.

A mostani 60-70-es korosztály pont így lett """""gépjármű oktató""""", mert még egy B-s jogsival is felvettek bárkit, hogy kicsivel később a többi kategóriát is "taníthassák".

Sok-sok semmi végzettséggel rendelkező pasi így nem lett munkanélküli meg hajléktalan, mert az ölükbe esett egy ingyen lehetőség.

Bocsánat, hogy eltértem a tárgytól.

Nem kerülne ennyibe.

Óránként én a sok köbcentis kocsimmal, a városban kb. 1000 forintot költök.

Egy oktatási óra 50 perc.

Sok benne a megállás, a beszéd, stb.

Aki írta, hogy a kocsi kopik, meg minden, ahhoz csak annyit szólnék, hogy ezzel jár az egész!

Nyilván aki saját kocsival akar oktatni, az ezt bele kalkulálja.

A pizzafutár sem fog sokkal többet elkérni egy pizzáért, mert az ő robogója/motorja/autója közben kopik.

2017. márc. 6. 19:10
 17/30 veterán vas ***** válasza:
100%

Hmmm.

Nem tudom Papád hol és mikor szerzett jogosítványt, de arra biztosan emlékszem, hogy a Kedvesem 92-ben vizsgázott 20ezerért.

Elsőre átment, mindenféle felár, és pótóra nélkül, úgy hogy az általad említett 3ezret kicsit megkérdőjelezem.

2017. márc. 6. 19:28
 18/30 A kérdező kommentje:
Arra a 3 ezerre már nem kérdezek rá mert igazából lényegtelen ! Elmúlt az az időszak már :D Amúgy sem éltem még akkor úgy,hogy ő ezt mondta annyira nem érdekel a múlt a jelen fontosabb számomra .
2017. márc. 6. 20:13
 19/30 anonim ***** válasza:

Egyre nagyobb rá a kereslet, ez ilyen egyszerű. 50 éve azért nem mindenki járt autóval, és 3 ezer forint akkor nagy pénz volt.

De azért ne felejtsük el, hogy az infláció is közrejátszik. 3 ezer forint akkoriban annyit ért, mint ma pl. 100 ezer forint. Hasonlítgatni ezért nem érdemes őket.

2017. márc. 6. 20:22
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
A 3000 stimmel, de '82-ben lehetett. Hja, kérem, akkor még egy zsír új Skoda is csak 94000 Ft volt.
2017. márc. 6. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!