Milyen magasnyomású mosót ajánlotok? Sáros enduró motor és utcai autó mosására? Tapasztalatokat, LINKEKET, ÁRAKAT szivesen fogadok
Amit 20 percnél tovább is lehet használni...
Ezt azért mondom, mert amikor megvettem a Karcher K2-t akkor azért tanácsolta a vásárlás után az eladó, hogy lehetőleg 20 percnél többet ne használjam egyhuzamban, utána várjak egy órát hogy biztosan lehűljön...
Aztán egyszer kipróbáltam igaza van-e: majdnem egy órán át mostam a kocsibejáró betonját (persze néha pár perces szünetekkel, mert arrébb kellett tenni a vezetéket, ki kellett tépni egy-egy gazt a hézagból), azóta folyamatosan megy a szivattyút hajtó villanymotor, mert valami megadta magát belül.
Ezeknek a barkács-jellegű gépeknek a nagy része semmire se való és nagyon könnyű elpusztítani.
a nilfisknek 60e ft korul mar van jo cucca.. a karcher nekem 120e ft volt anno, minden evben tonkrement.. mindig kicserélik a belsejét azt tönkremegy semmire se jo..
van még egy skil-em, az bosch, olcso, 2 evig birta, majd szetrobbant a kezemben a pisztoly része.. rendeltem egyet, 3 év alatt hozták meg, most az is már szivárog, tehát én is veszek egy nilfisket és akkor ha az egyik rossz a másikat nyuzom.. a karcher is megvan de nem merem bekapcsolni
Nekünk van egy 20-25 éves Karcher ami tökéletesen működik,azt leszámítva hogy kicsit csöpög.
Kb egy éve beruháztunk egy Einhell-re,eddig nincs vele gond,de nem is használtuk még túl sokat.
30-40 ezer forintos kategória mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!