Hétköznapi használatra milyen olcsó motort ajánlotok? 20/F
Figyelt kérdés
volt egy yamaha xv125 chopperem, de eladtam a tanulmányaim finanszírozása miatt. Autót egy személyre nehéz fenntartani mindennapos használatra egyetem mellett, de azért van autóm, csak minden nap nem használom, csak ha messzebbre megyek. Szeretnék tavasztól őszig motoron közlekedni. Mi az ami megbízható, olcsó és nem hullik szét havonta 2x?2017. márc. 2. 21:10
1/5 anonim válasza:
nagytestű robogót vennék a helyedben...
2/5 anonim válasza:
vagy amit az első írt, vagy egy 125-ös CBF Honda
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, de nem szeretnék robogót. Valami "motorosabbat" szeretnék, váltósra gondoltam, vagy régebbit, aminek eszmei értéke értéke van :D
2017. márc. 2. 22:15
4/5 anonim válasza:
nagytestu robogot mindenfelekeppen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!