Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines terepjárók közt van...

Kisvuk29 kérdése:

Benzines terepjárók közt van reális riválisa a Lada Niva-nak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben sokat nézegettem a terepjáró kínálatot HaHu-n és akármekkora szadizmusnak tűnik én a benzineseket néztem

Én nem szeretem ha kormol és egy szívó benzint én is megjavítok ha valami baja van meg olcsóbb is karban tartani (itt kérem csak a dízelek miatt ne írjon senki most nem ez a téma)

Ráadásul ha ritkán használja az ember fia pár liter plusz nem számít

De ha olcsón fenntartható (alkatrészek és adók) autót keres az ember ráadásul olcsón akkor fél millióig csak a Niva van felette pedig millióig belép egy két Suzuki és még több Niva

Akadna még egy két Pajero is de azok csak átírásnál benne vannak egy Niva árában meg azt nem lehet kislagozni egy sárosabb használat után

És ha valaki még a dízelre is esküszik akkor sincs millió alatt használható konkurens és azok se biztos hogy makulátlanok...

Van bármilyen reális konkurense a Niva-nak?

Ezt most nem márka fanként kérdem csak személyes tapasztalataim végett érdekel.

2017. márc. 3. 19:49
1 2
 11/13 veterán vas ***** válasza:
Akkor legyen vöröske. ;)
2017. márc. 4. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Olcsón fenntartható?????

Férjem gyerekkori álma volt. Vettünk egyet 300-ért. Hobbija a szerelés: Rengeteg idő és pénz elment rá.

Igazából az a gond, hogy hiába olcsó az alkatrész, ha gyárilag fos. Már a beszerelésnél sz.r, akkor nem kell csodát várni tőle.

Egy igazi pénzügyi fekete lyuk volt. A világ pénzét rákölthettük volna még, akkor is sz.r marad...

Ennyit az 500ezer alatti Nivákról.

Használtuk ugyan, rendszámos műszakis volt, egyszer Babodon is voltunk vele.

De nem ajánlom ebben az árkategóriában. Csak ha örömet okoz az állandó pátyolgatás, és korlátlanul tudsz rá költeni...

2017. márc. 4. 14:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Egyébként pont ez tetszik benne, hogy kell velük foglalkozni

Szívesebben néznék egy samurait de az olcsóbbak mind papír nélküliek a drágábbak meg mind felújítottak

Az az igazi mikor az ember látja a keze munkáját az autójában nem csak a ráköltött pénzt...

2017. márc. 5. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!