Az a helyzet, hogy egyszer már váltottam oktatót, de sajnos az új oktató sem jó. A részletekbe most nem mennék bele, hogy miért nem jók, de akiknek elmondom, hogy miket csinálnak, egyetértenek abban hogy váltani kell.
Szerintetek hülyének néznének a suliban ha megint oktatót váltanék?
Te megrendelő vagy. Ha nem ízlik a pörkölt, akkor nem ízlik. Ennyire egyszerű ez is. Én hármat használtam el.
2017. márc. 2. 13:46
2/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan válts megint. (Bár ha én lennék a helyedben, akkor már felvetődött volna bennem, hogy kiveé is van a probléma, az oktatókkal akik már sok éve tanítanak vagy velem, aki még csak x hónapja próbálja meg megtanulni. - Lehet egy oktatót szidni, mert pl. nem magyarázza el ötvenegyére is hogy hogyan kell váltani, de ez nem így működik. A forgalmi vizsga olyan mint akármi más az élet más területein, például az érettségi. Nem személyre van szabva, mindenkinek ugyan azt kell teljesítenie. És ezt az oktatók jól tudják. Egy rosszabb képességekkel bíró diákot nem fognak másképp kezelni, mert aki 60 óra vezetés után éppen áttud menni a vizsgán, az soha az életben nem fog úgy vezetni mint akinek 30 óra után simán meglett. Ami baj van ezzel, hogy ez a "hátrány" általában csak baleseteknél jön elő, így sokan nem is eszmélnek rá mennyire szarul vezetnek. - Én 30 éven keresztül voltam vezetésoktató, nemegyszer kaptam azt "parancsot" a kollégáimmal együtt, hogy akinek nagyon nem megy, azt hagyjuk a fenébe, nincs szükség a forgalomban kétbalkezesekre. Hogy ma hogyan megy ez, azt nem tudom, de nem lennék meglepve, ha ez a mentalitás még mindig élne.)
2017. márc. 2. 15:46
3/3 anonim válasza:
Nem néznek hülyének, max nem lesz gazdaságosaan, gyorsabban meg a jogsid a végére mert minden váltásnál meg kell szokni az autót, felmérik a tudásod, a másik oktató stílusát fel kell venni és hátrébb kerülsz.
Az én oktatom normális volt, a szakmai része érdekelt hogy amit tanít az jó legyen, használható, az hogy ezt cukin adja-e elő vagy reálisan az nem érdekelt. Elmondta ha hülyeséget csináltam, őszintén, trágár szavak nélkül, higgadtan, de határozottan hogy megjegyezzem. Nekem ennyi elég volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!