Jó döntés lenne oktatót váltani?
Én pont ebben a szituban voltam. Mondjuk az én első oktatómmal 30 óra alatt csináltunk sarok tolatást, Y fordulást, a rutin pályán 90 fokos parkolást és mentünk a forgalomban is. Az időponttól függött, hogy épp mennyien vannak az utakon, de volt gyér és sűrű is. Amikor elhatároztam, hogy abbahagyom nála, mert nem éreztem semmi fejlődést és csak egyre rosszabbul teljesítek, akkor kb 3 hónapra abbahagytam, hogy kiheverjem ezt.
Aztán bementem a központi irodába, hogy kérjek egy másik oktatót és vele minden sokkal jobb. Most se érzem magam még forgalmi vizsgára kész állapotban, de fényévekkel jobban teljesítek. Nincs stressz, jól érzem magam a volán mögött stb.
Én csak javasolni tudom, hogy válts. Az irodában, ha elmondod mi a helyzet, akkor tudnak ajánlani olyan oktatót, aki megfelel. olyan nincs, hogy egy társaságnál mindenki sz*r legyen.
Az ilyet sürgősen ott kell hagyni, mert csak a pénzed megy rá, de eredmény semmi sem lesz.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy az én oktatom is a különböző manővereket (saroktolatás, parkolások) csak a 25-27. óra környékén kezdtük el, de akkor általában szinte az óra felét-háromnegyedét csak parkolgattunk, tolattunk, megfordultunk :D
Hát igen, kérdezz körbe ismerőseidet, hogy kik jó oktatók.
"a gyerek nem úgy tanul, hogy "jaj csillagom, ezt nem így kellett volna","
Ebbe nem értek veled egyet. Az én oktatóm nagyon ritkán kiabált, talán 2x összesen. Inkább csak káromkodott, de azt is inkább a vicces formátumban.
18/f
Igen, végülis egy hónap múlva lett időpont, megjegyzem ezt sem az oktató, a góré szervezte le.
A vizsga is meglett elsőre, szerencsére.
Már tovább nem is bírtam volna.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!